Son Dakika Haberler

ÜNLÜ SANATÇILARDAN TUT HAVK’A ZİYARET

ÜNLÜ SANATÇILARDAN TUT HAVK’A ZİYARET
Okunma : 1.799 Kere okundu Yorum Yap

1 Ocak 2016 tarihinde yayınlanacak olan Adıyaman İçin Çal-2’nin çekimleri sürüyor. “Adıyaman Yolu Yaman” şarkısının Bestekarı Sanatçı Yaşar Aydın, Sanatçı Ercan Polat ve Adıyaman İçin Çal Projesi Koordinatörü Kadir Korkmaz Tut Sportif Havacılık ve Doğa Sporları Kulübü’nü(TUT HAVK) ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette sanatçılar konser talebi olursa seve seve Tut ilçesine geleceklerini belirttiler.Ayrıca Dut Bahçem ile ilgili bir kaç konuya da değinerek sohbet edildi.

Tut Sportif Havacılık ve Doğa Sporları Kulübü’nü ziyaret eden sanatçılar Tut ilçesine hayran kaldıklarını dile getirdiler.Sanatçı Ercan Polat yazın Tut’a gelerek Yamaç Paraşütü ile uçmak istediğini söyledi.

Adıyaman İçin Çal Projesi Koordinatörü Kadir Korkmaz eşliğinde Tut ilçesine gelen Yaşar Aydın, Adıyaman İçin Çal-2 için klip çekimleri de gerçekleştirdi.

Ayrıca Adıyaman İçin Çal Projesi Koordinatörü Kadir Korkmaz, Adıyaman İçin Çal-3 kliplerine Tutlu Murat Çoban’ı da dahil edeceklerini sesinin güzel olduğunu belirtti.

Gerçekleşen ziyaret ile ilgili bir açıklama yapan Tut Sportif Havacılık ve Doğa Sporları Kulübü(TUT HAVK) Başkanı Niyazi Turan;

“Başka Kadir Korkmaz bey olmak üzere kıymetli sanatçılarımız Yaşar Aydın ve Ercan Polat’a teşekkür ediyorum.Kulübümüze ziyaretleri bizler son derece memnun etmiştir.İlçemizin tanıtımına da katkısının olacağını düşündüğümüz klip çekimleri içinde ayrıca teşekkür ediyorum”dedi.

Adıyaman İçin Çal-2 klibi 1 Ocak 2016 tarihinde yayınlanacak.

Haber:tuthaber.com Haber Merkezi