Son Dakika Haberler

TUT HABER’DEN SOSYAL SORUMLULUK !

TUT HABER’DEN SOSYAL SORUMLULUK !
Okunma : 1.250 Kere okundu Yorum Yap

Tut Haber,Lösemili Çocuklar Vakfı(LÖSEV) Basın Merkezi’nden gelen e-postaya kayıtsız kalmayarak Lösemili Bebek,Çocuk,Yetişkinlere yönelik hasta kabulüne başlayan hastahanenin ilanını web sitesine koydu.

Lösemili hastalara destek amaçlı bu ilanı koyduklarını belirten Tut Haber yöneticileri hastalıkla mücadele eden Tutlu hemşehrilerimize yardımcı olabileceği düşüncesiyle de ilanı 2 ay boyunca sitede yer verecek.

Tut Haber Genel Yayın Yönetmeni Amber Tutal;

“10 Ekim-10 Aralık 2016 tarihleri arasında yer alacak ilanda tedavi görmek isteyen bebek,çocuk ve yetişkinlerimize bu şekilde bir faydamız olursa ne mutlu bizlere”dedi.

Tut Haber’in önemli konularda hiç bir zaman kayıtsız kalmadığını belirten Tut Haber Yazı İşleri ve Haber Müdürü Ertuğrul Yılmaz ise;

“Tut Haber her alanda ve her konuda Tut ilçesinin ve Tutlu hemşehrilerimizin yararına olacak çalışmalarda bulunmuştur.Bizim gayemiz basın aracılığıyla ilçemizin ve hemşehrilerimizin sorunlarının sıkıntılarının ortadan kaldırılmasıdır.Sosyal Sorumluluk kapsamında kapımız herkese açıktır”dedi.

Öte yandan Tut Haber’in bilgilendirmesi ile ilanın sitede olduğunu öğrenen LÖSEV Basın Merkezi yöneticileri de Tut Haber’e şu mesajı gönderdi;

“Değerli destekleriniz için tüm lösemili çocuklarımız adına teşekkür ederiz.Saygılarımızla.”

Haber: tuthaber.com Haber Merkezi