Son Dakika Haberler

TUT HABER SİTEMİZ 10 YAŞINDA

TUT HABER SİTEMİZ 10 YAŞINDA
Okunma : 1.358 Kere okundu Yorum Yap

 

TUT HABER SİTEMİZ, “10 YAŞINDA”

Tut Haber Sitemiz, “10 Yaşında”

Tarafsız, ilkeli ve objektif haber anlayışı ile siz değerli okuyucuları ile her gün buluşan TUT HABER SİTESİ, yayın hayatında onuncu yılına girmenin mutluluğunu yaşıyor.

Yayın hayatına başladığı ilk günden bu yana basın, ahlak ilkelerine bağlı kalarak, kamuoyu adına gazetecilik yapma şiarıyla yola çıkan TUT HABER SİTESİ 10.yılına girdi.

İlk yayın hayatına başladığı günden bugüne kadar halk için yayın yapan, halkın ve haklının yanında duran TUT HABER SİTESİ, haberleriyle daima, huzura, demokrasiye, hukuka, Tut’un sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimine katkı sunmayı amaçladı. Vatandaşların karşılaştığı sorun ve sıkıntıların giderilmesi için sütunlarını sonuna kadar açan haber sitemiz, sorunları muhataplarına aktarmada da gerekli hassasiyeti göstermiş ve göstermeye de devam edecektir

“EN BÜYÜK GÜÇ TAKİPÇİLERİMİZDİR”

“En büyük güç takipçilerimizdir” düsturuyla çıktığımız bu yolda gösterilen ilgi ve alakadan ötürü TUT HABER SİTESİ’ ne destek sunan başta Tut Halkı olmak üzere, kadromuzda yer alan tüm ekibimize, Sivil Toplum Örgütlerine, Resmi kurum ve kuruluşlara, Reklamlarıyla haber sitemize destek sunan firmalara, İş adamlarına, Türkiye’nin ve Avrupa’nın Dört Bir Tarafında Yaşayan Tut Haber Sitesi Destekçilerine minnettarlığımızı sunuyoruz.

TUT HABER SİTESİ, Onuncu yılında da doğru, tarafsız ve örnek habercilik anlayışı ile siz değerli Tut halkı ve okurları ile birlikte olmaya devam edecektir.

AMBER TUTAL
TUT HABER GENEL YAYİN YÖNETMENİ