Son Dakika Haberler

TUT GENÇLİK SPOR’UN BU HAFTAKİ RAKİBİ BESNİSPOR’DA İKİ TUTLU

TUT GENÇLİK SPOR’UN BU HAFTAKİ RAKİBİ BESNİSPOR’DA İKİ TUTLU
Okunma : 1.693 Kere okundu Yorum Yap

Adıyaman 1.Amatör A Grubu’nda bulunan Besni Spor ile Tut Gençlik Spor yarın saat 13.00’da Besni İlçe Stadı’nda ligin 8.haftasında karşılaşıyor.

Bu karşılaşmada Besni Spor’un kalecisi kalecisi ve takım kaptanlarından Hasan Hüseyin Altuntaş’ın ve orta saha oyuncusu Talha Sağtekin’in Tutlu olması ayrı bir önem taşıyor.

Grubun lideri olan Besni Spor, grubunda hiç yenilmedi. Hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Besni Spor’un emin adımlarla ilerlediği görülüyor.

Yarın Tut Gençlik Spor ile karşılaşacaklarını dile getiren Besni Spor kalecisi ve takım kaptanlarından Hasan Hüseyin Altuntaş,iyi bir maç olmasını temenni ederken dostluk vurgusu yaptı.

Altuntaş ayrıca,Tut Gençlik Spor’un da bir an önce iyi yerlerde olmasını istediğini, Tut Gençlik Spor’a sahip çıkılması gerektiğini dile getirdi.

Geçtiğimiz sezon Tut Gençlik Spor’da forma giyen Besni Spor’un orta saha oyuncusu Talha Sağtekin ise;

“Yarın doğup büyüdüğüm memleketimin takımına karşı oynamak tabi ki de beni heyecanlandırıyor. Birçok ağabeyim ve kardeşime karşı oynayacağım. Galip gelen inşallah Besni Spor olarak biz oluruz. Kardeşlerime ağabeylerime başarılar diliyorum. İyi olan kazansın”dedi.

Hasan Hüseyin Altuntaş daha önceden Çınar Spor,Mersin İdman Yurdu,Tarsus İdman Yurdu,Akdeniz Belediye Spor,Toroslar Belediye Spor ve Kütayha Spor’da oynadı.

Talha Sağtekin ise İzol Spor(Eskisaray Spor),Kırıkkale Yahşihan Spor,Adıyaman İl Özel İdaresi Spor,Elazığ Telekom Spor ve Tut Gençlik Spor’da oynadı.

Haber: tuthaber.com Haber Merkezi