Son Dakika Haberler

TUT GENÇLİK SPOR’DA ÖNEMLİ GELİŞMELER !

TUT GENÇLİK SPOR’DA ÖNEMLİ GELİŞMELER !
Okunma : 1.519 Kere okundu Yorum Yap

Tut ilçesinin futbol branşında ki tek aktif temsilcisi Tut Gençlik Spor’da hazırlık çalışmaları başladı.Geçtiğimiz günlerde transfer söylentilerinde somut adımlar atıldı.Bölgesel Amatör Lig’de oynayan kulüplerde top koşturan,amatör ligde şampiyonluk yaşayan Talha Sağtekin bugün Tut ilçesine gelerek Tut Gençlik Spor yetkilileri ile görüştü.

Olumlu geçen görüşmenin ardından elimize bazı bilgiler ulaştı;

Tut Gençlik Spor bünyesinde filiz lisans çıkaracak futbolcular Mehmet Gürbüz,Burhan Yılmaz ve Halit Akbaş oldu.Daha önce bir çok kulüpte top koşturan Talha Sağtekin’in ise bilgilerine sizin için ulaşarak paylaşmak istiyoruz,Adıyaman Eskisarayspor,Rize Kalkanderespor,Kırıkkale Yahşihanspor,Elazığ Belediyespor,Elazığ Özel İderespor,Adıyaman Özel İdarespor ve son olarak Elazığ Telekomspor’da top koşturan Talha Sağtekin’den büyük beklenti var.

Tut Gençlikspor’da iş sebebi ile Murat Çoban ve Belediye Başkanvekili olan Bekir Savıcı yeni sezonda yer almayacaklar.

Kulüp antremanlara Ocak ayının ilk haftasında başlamayı düşünüyor.Ayrıca Ocak ayının sonlarına doğru Tut Çok Programlı Lisesi futbol takımı ile bir hazırlık maçı yapmayı planlıyor.

Sezona yeni formalar ile girmek isteyen kulübün bu yılda bir aksilik olmadığı takdirde yine Görüş Bebe’nin sponsor olması bekleniyor.

Tribünlerin yeni sezona yetişmesi halinde Tut ilçe protokolünü ve Tutluları maça davet etmeyi planlayan Tut Gençlik Spor,tüm Tutluların takıma destek vermesini bekliyor.

Tanıtım amaçlı ise kulüp sosyal medya sitesi Facebook’ta bir hesap açmayı düşünüyor.