Son Dakika Haberler

TUT GENÇLİK SPOR’A SADECE ONLAR DESTEK OLDU

TUT GENÇLİK SPOR’A SADECE ONLAR DESTEK OLDU
Okunma : 1.660 Kere okundu Yorum Yap

Adıyaman 1.Amatör Ligi A Grubu’nda mücadele eden Tut Gençlik Spor sezona başlarken Tutlu işadamlarının ileri gelenlerinin destek olacağını zannederken büyük hayal kırıklığı yaşadı.

En son 23 yıl önce Tut Belediye Spor’un yer aldığı Adıyaman 1.Amatör Ligi’nde Tut Gençlik Spor’a sahip çıkmamız gerekiyor.

Adıyaman 2.Amatör’de mücadele ederken bazı işadamlarından destek alan Tut Gençlik Spor aynı desteği büyük başarı göstererek 1.Amatör Ligi’nde göremedi.

Tut Gençlik Spor’a bu sezon Tut Kaymakamı Mehmet Aksu,Tut Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Mustafa Uyar,Tut Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Tonguç Yücel Zengin ve kendi yağında kavrulan Tut esnafları destek oldu.

Kulübün her deplasmanlarda ulaşım giderinin olması ve lisans ücretleri için TFF’ye ödeme yapılması gerekiyor.

Ligdeki maçlarına diken üstünde çıkan Tut Gençlik Spor,yedek kulübesinde yeterli sayıda futbolcusunun olmaması nedeniyle sakatlanma veya kırmızı kart görme durumlarında sıkıntı yaşıyor.

Zamanlarını spor yaparak geçirmek isteyen Tut Gençlik Spor’un büyük yürekli futbolcuları en kısa zaman takımımıza Tutluların maddi ve manevi destek vermesini istiyor.

Maddi imkanı olanların maddi destek vermesi,maddi imkanı olmayanında manevi destek vermesi takımda çok ayrı bir hava yaratacaktır.

Haber: tuthaber.com Haber Merkezi