Son Dakika Haberler

TUT BELEDİYESİ 140 BİN LİRALİK HİBE DESTEĞİ ALDİ

TUT BELEDİYESİ 140 BİN LİRALİK HİBE DESTEĞİ ALDİ
Okunma : 845 Kere okundu Yorum Yap

 

TUT BELEDİYESİ 140 BİN LİRALİK HİBE DESTEĞİ ALDİ

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan 140 bin liralık hibe aldı

Tut Belediyesi’nin bir başarısı daha

CHP’li Belediye Başkanı Mehmet Kılıç’ın girişimleri sonucu, ilçenin bir sorunu daha hibe desteğiyle çözüldü. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, çöp konteynerlerinin yenilenmesi için Tut’a 140 bin lira hibe desteği sağladı.
Hükümet, bakanlık ve belediyelerden aldığı desteklerle bugüne kadar Tut’un bir çok önemli sorununa çözüm bulmayı başaran Başkan Kılıç, bu kez de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan aldığı destekle, ilçenin çöp konteynerlerini yeniledi ve ekipman sayısını artırdı.
Çevre Şehircilik Bakanlığı’na teşekkür eden Başkan Kılıç “Hijyen ve temizlik çok önemli. Bu kapsamda çöp konteynerleri ilçemiz için önemliydi. Bunun için bir kaynak gerekiyordu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile temasa geçtik. Talepte bulunduk. Onlarda bizim talebimizi geri çevirmedi. Çöp konteynerleri alınması koşuluyla 140 bin liralık bir hibe desteğini almayı başardık. İlçemizin bir sorunu daha çözüme kavuşturduğumuz için mutluyuz” dedi.
Her sokağa konulacak çöp konteynerleri ile ortaya daha güzel bir görüntü çıkacağına dikkat çeken Belediye Başkanı Mehmet Kılıç, aynı zamanda çevre kirliliğinin önleneceğini ifade etti. Kılıç, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na desteğinden dolayı teşekkürlerini iletti.