Son Dakika Haberler

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI POLAT BASIN TOPLANTISI YAPTI

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI POLAT BASIN TOPLANTISI YAPTI
Okunma : 1.513 Kere okundu Yorum Yap

Adalet ve Kalkınma Partisi Adıyaman Milletvekili Aday Adayı ve eski Elazığ Orman Bölge Müdürü Ziya Polat,Perre Saray’da yemekli basın toplantısı gerçekleştirdi.

Gerçekleşen basın toplantısına çok sayıda gazeteci davet edildi.Adalet ve Kalkınma Partisi Adıyaman Milletvekili Aday Adayı ve eski Elazığ Orman Bölge Müdürü Ziya Polat yaptığı açıklamada ise şöyle konuştu;

“Bugün burada memleketimizin, milletimizin hizmetinde olma isteğiyle Milletvekili aday adaylığım için verdiğim kararımı açıklamaktan ve bunu sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyduğumu öncelikle ifade etmek istiyorum.

Evet, bu yılın Haziran ayında yapılacak Genel Seçimler için AK Parti Adıyaman Milletvekili adaylarından biri olmaya adayım. Bu nedenle yürütmekte olduğum kamu görevimden de istifa ettim.

Elbette, aziz milletimize, sizlere hizmet etmek için siyasetten başka sahalar da var…

Ancak ben siyaseti seçtim… Farklı görev ve konumlarda da bulunsam yıllardır hep siyasetin içindeyim.

Bu yolculuğumuz hayırlı uğurlu olsun.

Peki, neden siyaset? Neden AK Parti?

Bugün dünya, bütün insanlık, neredeyse tarih boyunca hiç olmadığı kadar ağır bir kriz yaşıyor. Barışı dilinden düşürmeyen egemen küresel sistem, söylemlerinin tam aksine sömürü düzenini sürdürmek, silah satmak için kavga, çatışma ve savaş üretmekten başka bir şey yapmıyor.

Biliyorsunuz son iki yılda, ülkemize sığınan iki milyona yakın mülteci kardeşimiz var. Suriye’de Irak’ta Ortadoğu’da sular durulmuyor. Balkanlardan Yemen’e kadar İslam coğrafyasının her yanı ayrı kanayan bir yara.

Tek sığınak, tek huzur limanı ise Türkiye’dir.

Şükürler olsun ki, Türkiye eski Türkiye değil. Artık birbirine kenetlenmiş, milletiyle yeniden ayağa kalkan, tarihi misyonunun farkında ve önüne büyük hedefler koyan bir Türkiye var.  Tüm mazlum coğrafyaya sahip çıkan bir Türkiye var.

Peki nasıl sağlandı bu?

Çünkü, artık siyasetin merkezinde milletin yoluna taş koyanlar değil, milletin yoluna baş koyanlar var.

O büyük ustanın, uzun adamın önderliğinde başlayan hareket dalga dalga büyümüş, bu ak ve pak yürüyüşe milletimiz AK Parti tabelası asmıştır.

Kısa zamanda büyük aşamalar kaydedilmiş, Türkiye’nin önündeki oligarşik ve bürokratik  vesayet kurumları ile mücadele ederek yoluna devam etmiştir.

Bugün hala, küresel sistemin taşeronluğunu yapan paralel bir ihanet şebekesi ile bu kavga devam etmektedir.

Bu kavgada da, Aziz milletimiz irfanı ile Ak kadroların arkasında durmuş ve durmaya devam edecektir inşallah.

Bugün, Türkiye “bilge” Başbakan Sayın Ahmet Davutoğlu önderliğinde yeniden bir imar ve ihya sürecine girmiştir. Bu tarihi müktesebatımıza dönerek geleceğe bir projeksiyon tutmaktır.  Bu bir medeniyet projesi, bu bir ‘Yeni Türkiye’ projesidir.

Bu Yeni Türkiye içinde, Türk’üyle, Kürt’üyle, Alevi’siyle, Sünni’siyle kardeşlik ve eşitlik hukuku var.

İşte bunun için AK Parti, işte bunun için siyaset diyorum.

İşte bunun için asırlar öncesinden bugüne uzanan geniş bir kültürün üzerinde bulunan bu aziz şehrimizin Samsat’ıyla, Gölbaşı’sıyla, Besni’siyle, Gerger’iyle, Kâhta’sıyla, Sincik’iyle, Tut’uyla, Çelikhan’ıyla

bu kardeşinizin ‘Yüreğinde Adıyaman Var’

Çünkü bizim bir Adıyaman hayalimiz var

Bu hayali gerçekleştirecek siyasi birikimimiz var.

Adıyamanlılarla yürüyecek daha çok yolumuz var.

HEP BİRLİKTE ADIYAMAN’I 2023’E TAŞIMAK HEDEFİMİZ VAR.

İşte bu duyguyla, bu inançla, bu heyecanla millete hizmet için siyaset yolunda yürümeye, AK Parti Adıyaman Milletvekili aday adayı olmaya karar verdik.

Rabbim niyetlerimizi halis kılsın ve hiçbirimizi çıktığımız yolda utandırmasın. Heyecanımız, umudumuz, azmimiz hiç eksilmesin inşallah.

Bu duyguyla, bu coşkuyla sizleri bütün kalbimle tekrar tekrar sevgiyle, saygıyla selamlıyor, hepinize teşrifleriniz için çok teşekkür ediyorum.

Bismillah diyerek yola çıkıyoruz…

Allah yar ve yardımcımız olsun”dedi.