Son Dakika Haberler

MERİNOS’TAN TUT’A KÜLTÜR MERKEZİ

MERİNOS’TAN TUT’A KÜLTÜR MERKEZİ
Okunma : 766 Kere okundu Yorum Yap

 

Hayırsever Erdemoğlu ailesinin Tut’a yaptırdığı Taziye Evi’nde sona yaklaşılırken, Belediye Başkanı Mehmet Kılıç bir müjdeyi daha vatandaşlarla paylaştı. Kılıç, Erdemoğu ailesinin Tut’a bir Kültür Merkezi yapacağını açıkladı.
Adıyaman’ın Tut ilçesi, Belediye Başkanı Mehmet Kılıç’ın yoğun çabası sonucu, hibe desteklerinin yanında hayırseverlerin de desteğiyle, modern gelişimini sürdürüyor. Bu kapsamda, Erdemoğlu ailesinin Tut’a yaptırdığı Taziye Evi inşaatında sona gelindi. İç dekorasyonu yapılan Taziye Evi önümüzdeki günlerde hizmet vermeye başlayacak.
KÜLTÜR MERKEZİ YAPILACAK
Belediye Başkanı Kılıç, Adıyaman’da hayırsever yatırımlarla adından söz ettiren Erdemoğlu ailesinin Tut ilçesine Taziye Evi’nden sonra Kültür Merkezi yaptırma kararı aldığını belirterek, bu karardan dolayı teşekkürlerini ileti. Erdemoğlu ailesinin Adıyaman bölgesi için bir şans olduğunu belirten Kılıç “Erdemoğlu ailesini aldıkları bu karardan dolayı tebrik ediyorum. Bugüne kadar hiçbir talebimizi geri çevirmediler. Merinos Kültür Merkezi ilçemizin önemli bir boşluğunu dolduracak. Belediye olarak biz de proje aşamasında elimizden gelen her türlü desteği sağlayacağız. Bu vesileyle merhum Mehmet Erdemoğlu’nu rahmetle anıyor, kıymetli evlatlarına teşekkür ediyorum” diye konuştu.