Son Dakika Haberler

MEHMET UĞUR TÜY TUT HABER’DE

MEHMET UĞUR TÜY TUT HABER’DE
Okunma : 2.347 Kere okundu Yorum Yap

Bir süredir www.tuthaber.com Köşe Yazarlığı yapan Mehmet Uğur Tüy,www.tuthaber.com haber sitesine Yazı İşleri Müdürü oldu.Göreve geldikten sonra bir açıklama paylaşan Mehmet Uğur Tüy şöyle konuştu;

“İnsanlık, tarihi boyunca iletişim kurarak gelişimini bu seviyeye getirmiştir.Albert Einstein’ın ve Sir İssac Newton gibi bilim adına yapmış olduğu bilimsel çalışmalar döneminde iletişimle gelişerek bu günlere hayatımızı kolaylaştıracak seviyeye gelmiştir. Her zaman Edison ve Tessla arasında icat konusunda bir çekişme yaşanır bunun sebebi de iletişim ve haberleşmenin o dönemde gelişmemiş ve her noktaya ulaşamamasıdır.

İnsanların hayat standartlarını yükseltmek, haberdar ve iletişim içinde yaşamaktan geçer nerede, ne ve ne zaman sorularına sağlıklı ve güvenilir cevaplar almaktan geçmektedir. sorarak gelişimin, oluşumun ve öz lokomotif ilerlemenin temelidir.

Bu sorulara vereceğimiz cevaplar bizim önümüzü aydınlatacak ve yarınlara gelişen, güçlü, örgütlü ve savunma mekanizması hazırda bir halk haline getirecektir.

İlk etapta ilçemiz Tut bölgesinde başlamış olduğumuz bu habercilik hayatımıza zaman süreci içinde yukarıda da belirttiğim üzere gelişim ve ilerlemede bu lokomotif ideasına bir nebzede olsa kömür olmayı toplumsal bir sorumluluk olarak görmekteyim. Gelişen bir Tut, gelişen bir Adıyaman demektir gelişen bir Adıyaman gelişen Güneydoğu demektir, Güneydoğu’da Türkiye demektir.

Cümlelerime son verirken www.tuthaber.com Okurlarına unutmamalarını tavsiye edeceğim bir söz ile bitirmek istiyorum Haberdar olmak, güvende olmaktır.”