Son Dakika Haberler

KADİR DURSUN BU ÖDÜLÜ ÇOKTAN HAK ETMİŞTİ

KADİR DURSUN BU ÖDÜLÜ ÇOKTAN HAK ETMİŞTİ
Okunma : 1.721 Kere okundu Yorum Yap

Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği (ANSİAD) tarafından bu yıl 15’incisi düzenlenen Girişimcilik Günleri, ödül töreni ve kapanış kokteyliyle sona erdi. Akra Hotel’de düzenlenen geceye, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, Antalya Bilim Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Necati Ağıralioğlu, Konyaaltı Belediyesi Başkan Vekili Cansel Çevikol Tuncer, KOSGEB Antalya Müdürü Kazım Akgün, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Barut, TOBB Antalya Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komtesi Başkanı Serap Kocaoğlu, Şehir Plancıları Odası Antalya Şube Başkanı Dr. Ebru Manavoğlu, AB Çalışmalarını Destekleme Merkezi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Titiz, SGK İl Müdür Yardımcısı Mehmet Fatih Sülün, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Muhammed Özdemirci, çok sayıda STK temsilcisi ve ANSİAD üyesi iş insanları katıldı.

Tut ilçesinde yaptığı girişimle Dut Pekmezi ile Dut Kurusu’nu markalaştıran ve bir çok çiftçiye örnek olan Kadir Dursun’a hak ettiği bir ödül verildi.

Kadir Dursun’a ödülü Konyaaltı Belediye Başkan Vekili Cansel Çevikol Tuncer tarafından taktim edildi.

Kadir Dursun;

“15.ANSİAD Girişimcilik Günleri Güngör Pekşen Özel ödülünü şahsıma verilmesini uygun gören ANSİAD camiasına,yönetim kurulu ve yönetim kurulu başkanı Abdullah Erdoğan’a teşekkür ederim”dedi.

“PEKİ ÖDÜL HANGİ SEBEPTEN DOLAYI VERİLDİ?İŞTE CEVABI…”

Sayın;
Kadir Dursun

Yaptığınız proje ve organizasyonlarla Anadolu halkına klasik müziği sevdirmeniz,

Antalya Piyano Festivaline katkılarınız,

Adıyaman’ın Tut ilçesinde, tüm köylüleri de içine katarak ‘Dut Ağacı’ yetiştirip doğal ‘Dutbahçem Geleneksel Ürünleri’ni başarıyla bizlerle buluşturmanız nedeniyle;

Yönetim Kurulumuz tarafından, “Ansiad Girişimcilik Günleri Güngör Pekşen Özel Ödülü”nün tarafınıza verilmesi kararlaştırılmıştır.

Abdullah ERDOĞAN
Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı

Haber:Ebru ÇENGELOĞLU(ANSİAD) Fotoğraf:ANSİAD