Son Dakika Haberler

İL ÖZEL İDARE SPOR:4 TUT GENÇLİK SPOR:2 (VİDEOLU)

İL ÖZEL İDARE SPOR:4 TUT GENÇLİK SPOR:2 (VİDEOLU)
Okunma : 1.543 Kere okundu Yorum Yap

Adıyaman 1.Amatör Lig’de mücadele eden Tut Gençlik Spor ligin 2.haftasında deplasmanda Adıyaman Mansur Yardımcı Stadı’nda İl Özel İdare Spor ile karşılaştı.

Maçı www.tuthaber.com Haber Müdürü Ertuğrul Yılmaz,www.tuthaber.com Köşe Yazarı Talha Sağtekin ile Tut’tan gelen bazı hemşehrilerimiz izledi.

Tut Gençlik Spor;Halit Akbaş,Ahmet Dönmez,Mustafa Öztekin,Mustafa Taş,Müslüm Şahan,Ahmet Burak Polat,
Saffet KayanMahmut Can Kızkın,Evren Yıldırım,Zeynal Taş ve Mustafa Kılıç ilk on biriyle sahaya çıktı.

İlk gölü bulan taraf olan  İl Özel İdare Spor oldu.Maçın 17.dakikasında 1-0 öne geçen İl Özel İdare Spor’a yanıt 30.dakikada geldi.Tut Gençlik Spor 30.dakikada Saffet Kayan’ın gölüyle durumu 1-1 yaptı.

İlk yarının bitmesine 3 dakika kala 42.dakikada İl Özel İdare Spor durumu 2-1’e taşıdı.İlk yarı bu skor ile sonuçlandı.

İlk yarı bu skor ile tamamlandı.İkinci yarıya kontrollü başlayan Tut Gençlik Spor aradığı golü 53.dakikada Saffet Kayan ile buldu ve durumu 2-2 yaptı.

Maçın 79.dakikasında kaleci ile karşı karşıya olan pozisyonda kalecinin müdahalesi ile yerde kalan Saffet Kayan sakatlandı.Yedek oyuncusunun bulunmaması sebebiyle oyuncu değiştiremeyen Tut Gençlik Spor son 11 dakikada 10 kişi mücadele etmek zorunda kaldı.

Tam da bu dakikalarda ataklarını çoğaltan İl Özel İdare Spor 80. ve 88. dakikada iki gol bularak 4-2 öne geçti.

Maçta başka gol olmayınca Tut Gençlik Spor deplasmanda 4-2 mağlup oldu.

Maç sonunda açıklamalarda bulunan Tut Gençlik Spor Kulübü Başkanı Murat Çoban;

“Bir çok eksiğe rağmen tüm yüreğiyle mücadele eden arkadaşlarımı canı gönülden kutluyorum.Mağlup olduk belki ama gösterdiğimiz gayret,çaba ve oyun önümüzdeki maçlar için bizi umutlandırdı.Artık önümüzdeki maçlara bakacağız”dedi.

Maçı izleyenler arasında yer alan www.tuthaber.com Haber Müdürü Ertuğrul Yılmaz yaptığı açıklamada şöyle konuştu;

“Öncelikle Tut Gençlik Spor Kulübü Başkanı Murat Çoban,Saha İçi Yöneticisi Erdem Acar’a ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum.Bir futbol takımını 2.Amatör ligden 1.Amatör lige çıkarınca asıl zorluklar başlıyor.Takımımız birbirine kenetlenmiş,özveri ile mücadele etmiştir.Saha da mücadele eden ter döken kardeşlerime ve büyüklerime teşekkür ediyorum.Maç sonunda mağlup olmuş olabiliriz fakat gördüğüm atmosfer beni gerçekten gururlandırdı.Şu an da tek yapılması gereken kulübün kapısını çalarak maddi ve manevi ihtiyacını sorgulamak olacaktır.”

 

Haber: tuthaber.com Haber Merkezi