Son Dakika Haberler

HAYIRSEVER İŞ İNSANINDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

HAYIRSEVER İŞ İNSANINDAN ÖRNEK DAVRANIŞ
Okunma : 399 Kere okundu Yorum Yap

 

Hem ihtiyaç sahiplerine hem de Tut ilçesindeki esnafa destek sağlayacak

Hayırsever iş insanı Doğan Kılıç, pandemiden dolayı zor günler yaşayan esnafa ve yardıma muhtaç ailelere destek olmak amacıyla, Tut ilçesindeki ihtiyaç sahibi ailelere 500 adet gıda kolisi ve dağıtacağı gıda kolilerini de ilçedeki esnaflardan temin etme kararı aldı.
Doğup büyüdüğü topraklara karşı sorumluluklarını her fırsatta yerine getirmeye özen gösteren hayırsever iş insanı Doğan Kılıç, 3 yıldan beri ihtiyaç sahibi ailelere dağıttığı gıda paketlerini bu Ramazan ayıda da 500 kişiye ulaştıracak.
İstihdam alanının kısıtlı olduğu Tut ilçesinde, insanların daha fazla mağduriyet yaşadığını göz önünde bulunduran Doğan Kılıç, gıda paketlerinin içeriğini de, “buradaki esnafımız kazansın” düşüncesiyle, Tut’tan temin etmeye karar verdi. Doğa Kılıç’ın talimatıyla söz konusu gıda kolilerinin hazırlığına başlandı.
Daha önce de benzer sosyal projelerle ilçede adından söz ettiren Doğan Kılıç, Tut’un kendisinden her zaman ayrı bir yerinin olduğunu belirterek, kendisini bu topraklara karşı daima sorumlu hissettiğini söyledi. Her vesileyle Tut’ta olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Kılıç, buradaki bağlarını asla koparmayı düşünmediğini ifade etti.
Kılıç, içerisinde bulunduğumuz pandemi döneminin olumsuz etkilerine de dikkat çekerek “Tut ilçemizde de bu olumsuzluğu derinden hissetmekteyiz. Gerek ailelerimizin, gerekse ekonomik sıkıntı içerisindeki esnafımızın sorunlarına bir nebze çare olabilmek düşüncesiyle, hazırlatacağımız gıda kolilerini, buradan esnafından temin etmeyi daha önemli bulduk. Umuyorum ki, bu süreç bittiğinde, Tut’lu hemşehrilerimle daha sağlıklı günlerde, daha güzel sosyal sorumluluk projelerinde yer almaya devam edeceğiz” diye konuştu.