Son Dakika Haberler

HAVUTLU TAZİYE EVİ’NİN ÜST KATI YAPILIYOR

HAVUTLU TAZİYE EVİ’NİN ÜST KATI YAPILIYOR
Okunma : 1.614 Kere okundu Yorum Yap

Bir süredir köy odası ve taziye evi olarak hizmet veren Havutlu Köy Odası ve Taziye Evi’nin üst katının yapımına başlandı.

Havutlu Köyü Muhtarı Hüseyin Korkmaz’ın öncülüğünde yapımına başlanan inşaatın ilk aşaması için Havutlu Köyü Camii’nden anons yapılarak gönüllü köylülerin inşaata gelmesi istendi.

Bu çağrıyı karşılıksız bırakmayan Havutlu Köyü sakinleri imece yaparak yapılacak ikinci katın direk dökme işlemi gerçekleşti.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Havutlu Köyü Muhtarı Hüseyin Korkmaz şöyle konuştu;

“Göreve geldiğim günden bu yana köyümüz ve köylülerimiz için en iyi hizmeti yapma gayreti içerisinde oldum. Birçok konuda köyümüzün ihtiyaçlarını giderdik imkânlar dâhilinde de gidermeye çalışıyoruz. Bir süredir hizmet veren Havutlu Köy Odası ve Taziye Evi’nin üst katının inşaatına başlayarak yeni yapılacak üst katın zeminine halı döşenecek hem taziye evi hem de mescid olarak kullanılacaktır. Üst kat daha geniş olacaktır.Alt kat ise yemekhane olarak köylülerimizin hizmetinde olacaktır. İnşaatımızı 4 ay içerisinde bitirip hizmete açmayı düşünüyoruz.Maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Havutlu ve Adıyaman’da yaşayan köylülerimize teşekkür ediyorum.”

Havutlu Web Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Aydan Yılmaz ise;

“Havutlu Köyü’ne yapılacak inşaatta tüm köylülerimizin elini taşın altına koyması gerekiyor.Bu tür hizmetler köylülerimizin uzun yıllar kullanacağı fayda göreceği hizmetlerdir.Bende yönetim kurulum adına Havutlu Köyü Muhtarı Hüseyin Korkmaz ve köylülerimize desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum”dedi.