Son Dakika Haberler

Gölbaşı’nda Gençlik Festivali Coşkulu Geçti

Gölbaşı’nda Gençlik Festivali Coşkulu Geçti
Okunma : 338 Kere okundu Yorum Yap

Gölbaşı ilçesinde AKAL-DER tarafından düzenlenen Gençlik Festivali coşkulu geçti

Adıyaman İl ve İĺçeleri Kalkındırma Derneği ( Akal Der ) tarafından Gölbaşı 15 Temmuz Meydanında Gölbaşı Halkına ,Gölbaşı Gençliğine yönelik konser düzenlendi. Düzenlenen konserde Gölbaşı nda bir ilk gerçekleşti.

Gölbaşı Yerel Sanatçıların katıldığı konsere Gölbaşı Halķından büyük destek vardı. Havanın hafif yağmurlu ve ilerleyen saatte hafif sert olmasına rağmen Gölbaşı Halkı ve Gölbaşı Gençliği konseri sonuna kadar izlediler.

Adıyaman İl ve İlçeleri Kalkındırma Derneği ( Akal Der ) Başkanı Reşit Kaşikara  konserin Gölbaşı nda bir ilk olduğunu ve  ilk defa Gölbaşılı Yerli Sanatçıların birlikte sahne aldıklarını belirtti.

Konsere desteklerinden dolayı İlçe Kaymakamı İhsan AYRANCİ Bey e , sahne ve ses sisteminden dolayı Belediyeye , İlçe Emniyet Müdürlüğü personellerine ,ekstra ses sisteminden dolayı Gölbası Muzike ve kamera çekiminden dolayı Rüyam Düğün Salonuna ve

Sanatçılara tesekkur etti. Başkan Reşit Kaşıkara Birlik beraberlik çağrısında bulundu. Ayrıca Bizim Gölbaşı na ,Adıyaman a Vefa borcumuz var .Var gücümüzle ilçemiz ve ilimiz için çalısacağız dedi.