Son Dakika Haberler

GENÇLİK VE KÜLTÜR EVİ’NDE SÖYLEŞİ YAPILDI

GENÇLİK VE KÜLTÜR EVİ’NDE SÖYLEŞİ YAPILDI
Okunma : 1.631 Kere okundu Yorum Yap

GAP İdaresi Başkanlığı Adıyaman Gençlik ve Kültür Evi’nin düzenlediği “Gazetecilik ve Yazarlık Atölyesi Söyleyişi”ne Anadolu Ajansı Adıyaman Muhabiri Hakan Furkan konuk oldu.

Erasmus + Ana Eylem 3 “GAP’ın Okuyan Gençliği” Projesi kapsamında düzenlenen Gazetecilik ve Yazarlık Atölyesi Adıyaman Gençlik ve Kültür Evi’n de gerçekleşti.

Gençlerin katılım gösterdiği söyleşide Kitap Neden Yazılır?,Neden Kitap Okuruz?Kitap Okumak bize ne kazandırır?,Kitap Okuma önündeki engeller nelerdir?,Bir Kitabı okunur kılan şeyler nelerdir? sorularına cevap arandı.

Söyleşi ile ilgili bir açıklama yapan Adıyaman Gençlik ve Kültür Evi İl Sorumlusu,merhum Ahmet Öncebe’nin torunu Yeşim Çelik Süzer;

“Her şeyin başında eğitim geliyor.Ülkemizde atölye çalışmalarında vurguladığımız konularda daha çok bilince ihtiyaç var.Erasmus + Ana Eylem 3 “GAP’ın Okuyan Gençliği” Projesi kapsamında yapılan  ve bölge Gençlik ve Kültür Evleri ile ortaklaşa yapılan bu proje Adıyaman yerelinde Adıyaman Gençlik ve Kültür Evi tarafından uygulanmıştır. Projenin çıkış noktası Siirt Gençlik ve Kültür Evi olup ve tüm GAP’ın diğer illerinde bu çalışma yapılmıştır. Aynı zamanda  ülkemizdeki atölye çalışmasında paylaşılan konularla ilgili ve genel durum hakkında söyleşi yapıldı. Anadolu Ajansı  Adıyaman Temsilcisi Gazeteci Hakan Furkan’a projemize destek vermesinden dolayı teşekkür ediyorum”dedi.

 

Haber: tuthaber.com Haber Merkezi