Son Dakika Haberler

ERDEMOĞLU’NDAN TUT’A TAM DESTEK

ERDEMOĞLU’NDAN TUT’A TAM DESTEK
Okunma : 325 Kere okundu Yorum Yap

Tut’a çok önemli projelerin kazandırılmasında büyük payı bulunan ve Belediye Başkanı Mehmet Kılıç’ın bugüne kadar ilçenin ihtiyaçlarıyla ilgili hiçbir talebini geri çevirmeyen Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erdemoğlu, Ramazan ayında da desteğini sürdürdü.

Erdemoğlu ailesi, Belediye Başkanı Mehmet Kılıç ile görüşerek, dar gelirli ve yardıma muhtaç ailelere temel gıda malzemelerinden olan Ramazan paketi gönderdi.  Belediye Başkanı Mehmet Kılıç, zor günlerden geçtiğimiz bu süreçte, Tut ilçesinden yardım ve desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Erdemoğlu ailesine teşekkür etti.

TUT’A HER ZAMAN DESTEK OLUYOR

Tut ilçesine yaptırdığı modern Taziye Evi’nin açılışını geçtiğimiz aylarda gerçekleştiren Ali Erdemoğlu

cialis uk

,  yakın dostluğu bulunan Belediye Başkanı Mehmet Kılıç’ın, taziye evi açılışı sırasında, ilçeye modern bir Kültür Merkezi yapılması yönündeki talebini de geri çevirmemişti. İlçe merkezindeki eski Kaymakamlık binası karşısında yer alan Kültür Merkezi’nin arsasını Tut Belediyesi tahsis etti. Ali Erdemoğlu’nun talimatıyla Mehmet Erdemoğlu Vakfı bünyesinde inşa edilen Kültür Merkezi’nin yapım çalışmalarına başlandı. Merkezin içerisinde kültürel ve sanatsal etkinlikler için çok amaçlı salon, kütüphane, etüd merkezi gibi bölümler yer alacak.

KILIÇ “ERDEMOĞLU AİLESİ HER ZAMAN YANIMIZDA”

Başkan Mehmet Kılıç, Erdemoğlu ailesinin Adıyaman için çok önemli bir değer olduğunu belirterek, “Kendileri hiçbir zaman bizden yardım ve desteklerini esirgemedi. Bugüne kadar Tut ilçemiz için, hangi taleple gittiysek, sağ olsunlar geri çevirmedi. Daima yanımızda oldu, olmaya da devam edeceğine yürekten inanıyoruz. Bu vesileyle Sayın Ali Erdemoğlu’nun şahsında tüm Erdemoğlu ailesine teşekkür ediyor, Vakfın adını taşıyan merhum Mehmet Erdemoğlu amcamıza da rahmet diliyoruz” dedi.