Son Dakika Haberler

DOGAN KILIÇ 500 ADET RAMAZAN PAKETİ DAĞITACAK

DOGAN KILIÇ 500 ADET RAMAZAN PAKETİ DAĞITACAK
Okunma : 369 Kere okundu Yorum Yap

Doğduğu topraklarda ihtiyacı olan herkese yardım elini uzatıyor

TEBRİKLER DOĞAN KILIÇ’A…

Hayırsever İş İnsanı Doğan Kılıç, doğup büyüdüğü Tut ilçesiyle olan gönül bağını koparmıyor. İlçesindeki ihtiyaç sahiplerine her fırsatta yardım elini uzatan Doğan Kılıç, bu Ramazan ayında da 500 aileye gıda yardımı yapacak. Kılıç dağıtacağı yardımları bu yıl da ilçe esnafından temin edecek.

Hayırsever iş insanı Doğan Kılıç bu Ramazan ayında da memleketi Tut ilçesini unutmayarak ihtiyaç sahibi 500 aileye gıda kolisi dağıtacağını bildirdi. Tut’a karşı ayrı bir sevgisi bulunan ve bunu her fırsatta dile getiren Doğan Kılıç, 4 yıldan beri ihtiyaç sahibi ailelere dağıttığı gıda paketlerini bu Ramazan ayında 500 kişiye ulaştıracak.
ESNAFA DA DESTEK OLACAK
Doğan Kılıç, dağıtmaya karar verdiği 500 gıda kolisinin erzaklarını bu yıl da Tut ilçesindeki esnaflardan temin edeceğini beyan etti.
İş Alanının kısıtlı olduğu Tut ilçesinde, insanların daha fazla mağduriyet yaşadığını göz önünde bulunduran Doğan Kılıç, “buradaki esnafımız kazansın” düşüncesiyle, böyle bir karar aldığını söyledi.

ÖĞRENCİLERİN BURSLARI DA HER AY YATIYOR
İş İnsanı Doğan Kılıç eğitime destek kapsamında, ilçedeki 100 üniversite öğrencisine de burs vermesiyle biliniyor.
Doğan Kılıç, bu konuyla ilgili olarak ise”En mutlu olduğum işi yapıyorum. Özellikle kız çocuklarının eğitimine destek olmak büyük bir mutluluk. Üniversite eğitimine devam eden kardeşlerim yeterki okusun. İyi yerlere gelsin. Onlar bizim geleceğimiz. Bizler onların her zaman destekçisi olduk olmaya da devam edeceğiz’’ diye konuştu.

buy kamagra 100mg