Son Dakika Haberler

BASKAN KİLİÇ’DAN KADİR GECESİ MESAJİ

BASKAN KİLİÇ’DAN KADİR GECESİ MESAJİ
Okunma : 463 Kere okundu Yorum Yap

 

Tut Belediye Başkanı Mehmet Kılıç, Kadir Gecesi münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Kılıç yayınladığı mesajda şu sözlere yer verdi;

Mübarek Kadir Gecesi ve diğer mübarek gecelerin insanların manevi dünyasında birlik, beraberlik ve kardeşlik dayanışmaya en çok muhtaç olduğumuz bu günlerde mübarek günlerin önemi büyüktür. Ramazan ayının sonuna yaklaşırken bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen Kadir gecesine ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşamaktayız.

Manevi derinliğimizde arınma ve bağışlanma fırsatı sunan bu önemli gecenin feyz ve bereketinden faydalanmak, ilahi rahmet ve mağfirete mazhar olabilmek için en iyi şekilde değerlendirmeli ve yaşantımızda sevgi, hoşgörü, dostluk ve kardeşliği hâkim kılarak, yetimlerin, kimsesizlerin ve muhtaçların yüzünü güldürerek onlara yardım elimizi uzatmalıyız.

Bizleri bir kutsal ayın kutsal bir gecesine kavuşturan Yüce Yaradan’ a şükürler olsun. Bu gecenin açlıkla, yoksullukla, savaşla ve başka belalarla uğraşan bütün insanların huzur ve mutluluğa erişmesine vesile olmasını diliyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimin Kadir Gecesini kutlar, bu gecenin ülkemize, İslam alemine ve bütün insanlığa iyilik, güzellik ve hayırlar getirmesini diliyorum”dedi

Mehmet Kilic
Tut Belediye Başkanı