Son Dakika Haberler

BAŞKAN KILIÇ VAAD ETTİĞİ SÖZLERİ GERÇEKLEŞTİRMEYE DEVAM EDİYOR

BAŞKAN KILIÇ VAAD ETTİĞİ SÖZLERİ GERÇEKLEŞTİRMEYE DEVAM EDİYOR
Okunma : 2.664 Kere okundu Yorum Yap

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile yapılan protokol çerçevesinde Başkan Mansur YAVAŞ tarafından 1 adet sıfır ayarında kepçe makinesinin kullanımı Tut Belediye Başkanlığına sunulmuştur.

Başkan KILIÇ, Tut ilçemiz halkına daha iyi bir hizmet sunulması için geçtiğimiz günlerde Ankara ilinde birtakım görüşmelerde bulunmuştu. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile yapılan protokol çerçevesinde Başkan Mansur YAVAŞ tarafından 1 adet sıfır ayarında kepçe makinesinin kullanımı Tut Belediye Başkanlığına sunulmuştur.

Ayrıca İç Anadolu Belediyeler Birliği Başkanı Sayın Fethi YAŞAR tarafından da ilçemize 30 adet oturma bankı ve 30 adet metal çöp kutusu hediye etmiştir.

Başkan KILIÇ; Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur YAVAŞ ve İç Anadolu Belediyeler Birliği Başkanı Fethi YAŞAR beyefendiye, ilçemize vermiş oldukları maddi ve manevi destekler için hem ilçe halkı hem de şahsı adına teşekkür ederek ilçemiz adına büyük hizmetlerin yapılması için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğini ifade etti.