Son Dakika Haberler

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ YAKUP TAŞ’IN ZAFER BAYRAMI MESAJI

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ YAKUP TAŞ’IN ZAFER BAYRAMI MESAJI
Okunma : 1.523 Kere okundu Yorum Yap

 

Ak Parti Adıyaman Milletvekili Yakup Taş 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeni ile bir kutlama mesajı yayımladı.

Milletimizin verdiği  büyük bir mücadele neticesinde, zaferle sonuçlanan, 30 Ağustos Zafer Bayramının 96. yıldönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğu içerisinde olduklarını belirten Taş, açıklamasında şunları kaydetti:


Tarihe altın harflerle yazılan,Milletimizin azim ve kararlılığının tüm Dünya Uluslarına ilan edildiği bu anlamlı zaferin 96. yıldönümünde, Büyük Önderimiz, Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ü ve silah arkadaşlarıyla; vatanı, milleti ve bayrağı uğruna canlarını seve seve feda eden tüm şehitlerimizi, rahmetle, minnetle ve şükranla anıyor, Allah’ tan rahmet diliyorum.
Milletçe sahip olduğumuz vatan sevgisi ve hürriyet aşkı, dün olduğu gibi bugün de Mehmetçiğimizin kahramanlık ve cesaretinde vücut bulmaktadır. Cumhuriyetimizin temellerinde yer alan bu yüksek ruh ve şuur her an, canlı kalmaya ve yolumuzu aydınlatmaya devam edecektir.
Bu vesileyle, başta Adıyamanlı hemşerilerimin olmak üzere Türk Silahlı Kuvvetlerimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyor, en içten dileklerimle, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”dedi.