Son Dakika Haberler

ABDURRAHMAN TUTDERE, HALKIN İÇİNDE

ABDURRAHMAN TUTDERE, HALKIN İÇİNDE
Okunma : 1.657 Kere okundu Yorum Yap

CHP aday adaylarından Avukat Abdurrahman Tutdere, seçim çalışması kapsamında köy ve esnaf gezilerini sürdürüyor.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından 7 Mart Cumartesi günü yapılacak olan önseçim öncesi köy ve esnaf ziyaretlerini aralıksız sürdüren aday adaylarından olan Avukat Abdurrahman Tutdere, Adıyaman Demirciler Pazarı esnafını ziyaret etti. Esnafın sorunlarını dinleyen Tutdere, özellikle tütün satıcılarının dertlerini tek tek dinleyerek not aldı.

Tütünün, Adıyaman’ın kanayan yarası olduğunu söyleyen Avukat Tutdere, kendisinin halen Tütün Platformu sözcüsü olduğunu ve Adıyaman’daki tütün üreticilerinin ve satıcılarının sorunlarını çok iyi bildiğini dile getirerek, “Adıyaman’da tütün sorununun çözülmesi demek, ekonominin, sanayinin ve sosyal yaşamın gelişmesi demektir. Bunun için bu konunun üzerinde özellikle hassasiyet gösteriyoruz” diye konuştu.

Seçim çalışmalarında herkese el uzatacaklarını da sözlerine ekleyen Avukat Abdurrahman Tutdere, “Seçim çalışmaları kapsamında üyelerimizle birebir görüşmeler gerçekleştiriyoruz. Gittiğimiz yerlerde yoğun ilgiyle karşılanıyoruz. Halkın iktidarını kurmak için gitmedik köy, sıkmadık el bırakmayana kadar çalışacağız. Birlikte başaracağız” diyerek sözlerini bitirdi.