Son Dakika Haberler

FAZİL SAY KORANA KORKUSUNU “DUT” TESTİYLE YENDİ

FAZİL SAY KORANA KORKUSUNU “DUT” TESTİYLE YENDİ
Okunma : 577 Kere okundu Yorum Yap

Dünyaca ünlü piyanistimiz Fazıl Say, korona olduğuna ilişkin korkusunu ‘Dut’ testi ile yendi.

Antalya da yayın hayatını sürdüren gunhaber.com.tr paylaştığı haber

Fazıl Say, uzun yıllar önce kullanmayı bıraktığı twitter’e dünden itibaren yazmaya başladı. Bunu da, “Sevgili dostlar, yıllarca sonra, tekrar twitter kullanmaya başlıyorum. Ekibimin kullandığı bu hesabı “ele geçirdim”))) Beni bu mecrada takip etmek isteyen dostlar için nacizane bilgilendirmek istedim” mesajıyla duyurdu.

Fazıl Say, bu paylaşımından hemen sonra ikinci paylaşımını koronovirüs konusunda yazdı. Say, koronavirüse yakalandığını sandığı o anları şöyle aktardı:

“Ya dün gece, milli maç seyrederken, farkettim, sigara ile viski’nin tadını alamıyorum. Dedim “ben kesin korona oldum”.10-15 dakika panikledim. Ece’ye bişey demedim. Sonra gittim ; şaşkınım; dut pekmezi yedim bi kaşık, denemek için… “cayır cayır pekmez tadı”… ohh be..”

O PEKMEZ BU PEKMEZ

Peki, Say’ın kullandığı dut pekmezi hangisiydi?.. Fazıl Say’ın bu dut paylaşımı akıllara uzun yıllar menajerliğini yapan ve halen birlikte çok özel konserler düzenleyen arkadaşı Kadir Dursun’u getirdi.

Antalya’da yaşayan ancak memleketi Adıyaman’da dut üreticiliği yapan Kadir Dursun, ürettiği birbirinden güzel dutlardan her yıl olduğu gibi bu yıl da Fazıl Say’a göndermiş olmalıydı.

VE KADİR DURSUN’UN DEDİ

Fazıl Say, bir süre sonra o dut pekmezinin Kadir Dursun’un ‘Dut Bahçem’e aitolduğunu twitter hesabından böyle yazdı:

‘Dut Bahçem’ adını verdiği ürünler internet ortamında da pazarlanıyor.

(https://www.dutbahcem.com/)
Kaynak
http://www.gunhaber.com.tr/haber/Fazil-Say-korona-korkusunu-Dut-testiyle-yendi/468192