Son Dakika Haberler

BAŞKANI TUTLU OLAN KULÜP BAL’DA MÜCADELE EDECEK

BAŞKANI TUTLU OLAN KULÜP BAL’DA MÜCADELE EDECEK
Okunma : 1.513 Kere okundu Yorum Yap

Adıyaman futbolunda son yıllarda adından sıkça bahsettiren isim Tutlu Hüseyin Koç farklı yine hissediliyor.

Bir dönem Adıyaman Spor Kulübü Başkanlığı’nı yapan Koç ardından Adıyaman 1.Amatör Ligi’nde bulunan GAP Spor’un başkanlık koltuğuna oturdu.

GAP Spor’a önemli transferle yaparak namağlup şampiyon olmasını sağlayan Koç, kulübün adını Adıyaman 1954 Spor Kulübü olarak değiştirdi.

Hedefini sürekli yüksek tutan Koç’un, “Yeniden toparlanacak, yeniden kükreyeceğiz, yeniden kazanacak, yeniden üst liglere çıkacağız” şeklindeki sözleri taraftarı daha da heyecanlandırdı.

Adıyaman 1954 Spor Kulübü, Bölgesel Amatör Lig’de(BAL)13 takımın yer aldığı 2.grupta mücadele edecek.
BAL’da 12 grup birincisi statüde belirlendiği şekilde play-off turuna yükselecek. Bu turda oluşan 6 eşleşme tarafsız sahada tek maç eleme usulüyle oynanacak ve galipler Spor Toto 3. Lig’e yükselecek. Bu turda mağlup olan 6 takım bir kez daha statüye göre eşleştirilecek ve yine tarafsız sahada tek maç üzerinden oynanacak 3 eşleşmenin galibi Spor Toto 3. Lig’e çıkacak son 3 takımı oluşturacak.

İŞTE ADIYAMAN 1954 SPOR’UN YER ALDIĞI 2. GRUPTAKİ TAKIMLAR;
1-ADIYAMAN 1954 SPOR
2-MALATYA YEŞİLYURT SPOR
3-44 MALATYA SPOR
4-ELAZİZ BELEDİYE SPOR
5-ELAZIĞ YOL SPOR
6-SURUÇ GENÇLİKSPOR
7-ŞEHİT KAMİL BLD. SPOR
8-İSLAHİYESPOR
9-OVACIK BELEDİYE ULAŞ SPOR
10-ELBİSTAN BELEDİYESPOR
11-KİLİS BLD.SPOR
12-KARAKÖPRÜ BLD.SPOR
13-BELEN BELEDİYESPOR

Bölgesel Amatör Lig’de 2.grupta bu sezon mücadele edecek Adıyaman 1954 Spor’u desteklemek için öncelikle Adıyaman’da yaşayan Tutluları maçlara davet ediyoruz.

Karşılaşmaların günü, yeri ve saati için Facebook Adıyaman 1954 SK sayfasını veya www.adiyaman1954sk.com adresini takip edebilirsiniz.

Haber: tuthaber.com Haber Merkezi