Son Dakika Haberler

ZİYA POLAT SİNCİK İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ

ZİYA POLAT SİNCİK İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ
Okunma : 1.676 Kere okundu Yorum Yap

AK parti Adıyaman Milletvekili Aday Adayı Ziya Polat, seçim çalışmaları kapsamındaki ziyaretlerine Sincik ilçesinde devam etti.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Aday Adayı Ziya Polat,   Sincik AK Parti İlçe Başkanı Şevket Öksüz ve AK Parti İlçe yönetim kurulu üyeleri ile AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Karaca’yı  ziyaret etti.

Milletvekili aday adayı Ziya Polat, Adıyaman AK Parti İl Başkanlığına aday adaylığı için,resmi olmayan sonuçlara göre  yaklaşık 70 Kişinin başvurduğunu, başvuru yapan arkadaşlara başarılar dilediğini ve “Asıl olan adaylık listesi açıklandıktan sonra başvuru yapan ve adaylık listesinde  kendisine yer verilmeyen arkadaşların tekrardan aynı çatı altında bu dava için can ve baş ile tekrar çalışmaya devam etmeleridir” dedi. Sincik ilçesini görevi itibarı ile yakından tanıdığını ve sorunlarını bildiğini, bu sorunların giderilmesi için can ve baş ile çalışacağını dile getirdi.

 

Sincik AK Parti İlçe Başkanı Şevket Öksüz  ise Milletvekili aday adayı Ziya Polat’a, Sincik ilçesini ziyaret ettikleri için kendisine teşekkür edip, aday adaylığı için de kendisine başarılar diledi.