Son Dakika Haberler

YOĞUN BAKIMDA YATAN TUTLU GENÇ DESTEK BEKLİYOR

YOĞUN BAKIMDA YATAN TUTLU GENÇ DESTEK BEKLİYOR
Okunma : 2.651 Kere okundu Yorum Yap

Artvin Çoruh Üniversitesi Hopa İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü öğrencisi 29 yaşındaki Havutlu Köyü’nden Abdurrahman Yılmaz,28 Ekim Cumartesi gecesi kaldığı öğrenci yurdunda aniden fenalaşıp bayıldı.

Arkadaşları tarafından çağrılan ambulans ile Artvin Devlet Hastahanesi’ne kaldırılırken yolda kalbi durdu sağlık ekipleri tekrar kalbini çalıştırmayı başardı.Hastahaneye ulaştığında doktorun yaptığı muayanenin ve tahlillerin sonucunda Abdurrahman’ın böbreklerinin iflas ettiği ve akciğerinin su topladığı söylenerek yoğun bakıma alındı.

Yoğun bakıma girdikten sonra diyaliz makinasına da bağlanması gereken Abdurrahman’ın ailesi henüz yanında olmadığı için imza atacak kimsede bulunamadığından diyaliz makinasına bağlanma süreci ertelendi.

Haberi alan ailesi hemen yola çıkarak Artvin’e ulaştı.

Haber sitemiz tuthaber.com’a ulaşan Abdurrahman Yılmaz’ın babası Muzaffer Yılmaz;

“Abdurrahman 3 gündür yoğun bakımda,durumunda az olsa düzelme var fakat hayati tehlikesi devam ediyor.Abdurrahman Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı çok seviyordu.Buradan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sesleniyorum.Allah rızası için Abdurrahman için devreye girerseniz ambulans uçak veya helikopter ile daha iyi bir hastahaneye sevk edilmesini istiyoruz”dedi.

Abdurrahman Yılmaz’ın Facebook ve İnstagram Profili;

 

Haber & Fotoğraf :tuthaber.com Haber Merkezi