Son Dakika Haberler

YARDIM TIRI CUMARTESİ GÜNÜ TUT’TAN KALKIYOR

YARDIM TIRI CUMARTESİ GÜNÜ TUT’TAN KALKIYOR
Okunma : 1.190 Kere okundu Yorum Yap

Tut İHH ile Tut Kaymakamlığı,yaklaşık üç hafta önce “Adıyaman’dan Halep’e Yol Açın” kampanyasını Tut ilçesinde başlatmıştı.

Tut ilçesi merkezi ve bağlı köylerinden toplanan yardımlar tahsis edilen tıra yüklenerek 7 Ocak Cumartesi günü saat 10.00’da Tut ilçesinden hareket ediyor.

Bir gün sonra 8 Ocak Pazar günü ise yine aynı saatlerde Adıyaman Yeni Otogar’da Tut ilçesinden kalkan tırında bulunacağı 27 tırlık konvoy Adıyaman’dan hareket ediyor.

Konuyla ilgili sitemiz tuthaber.com’a açıklama yapan Tut İHH Temsilcisi Hasan Arslan;

“Adıyaman Sivil Toplum Platformu ve Adıyaman Belediyesi işbirliği ile  “Adıyaman’dan Halep’e Yol Açın” kampanyasını Tut ilçemizde de başlattık.3 haftalık süreçte yardımlarımız toplandı.Bu yardımları tahsis edilen tıra yükleyip öncelikle Tut ilçemizden Adıyaman’a bir gün sonrada Adıyaman’dan Halep’e yollayacağız.Kampanyaya destek veren Tut Kaymakamı Mehmet Aksu’ya,Tut Milli Eğitim Müdürü Talip Yücel’e,Tut Müftüsü Oğuz Yılmaz’a,Köy ve Mahalle Muhtarlarına,imamlarımıza,kamu müdür ve personellerine ve desteğini hiç bir zaman esirgemeyen yardımsever ve hayırsever Tutlu hemşehrilerime teşekkür ediyorum”dedi.

Haber:tuthaber.com Haber Merkezi