Son Dakika Haberler

YAKUP TAŞ ADAY ADAYI OLDU

YAKUP TAŞ ADAY ADAYI OLDU
Okunma : 1.615 Kere okundu Yorum Yap

Adıyaman’ın sevilen ve bilinen ismi Yakup Taş’ın Ak Parti’de aday adayı olarak başvuruda bulunması Adıyaman kamuoyunda ciddi bir heyecan oluşturdu.

Yakup Taş’a toplumun birçok kesiminden destek geldi.

Aday adaylığı ile ilgibi bir açıklamada bulunan Yakup Taş, “Ziraat odası başkanlığım dönemimde ‘Ortak Akıl’ ilkesiyle yerine getirerek, sorunların tespiti ve çözümü noktasında ortak bir enerji harcadık. Bugün itibariyle, hizmet için önemli bir araç olan siyaset sahasında, şahsıma gösterilmiş olan sevgi ve desteklerle, Adıyaman’ımızın geleceği içi yeni bir adım atarak milletvekilliğine talip oldum. Türkiye’yi ileriye taşımadaki başarısı ve insana hizmeti önemseyen anlayışı ile
fikirlerimizle önemli bir örtüşme gösteren AK Partiden milletvekili aday adayı oldum.”
Tarımsal projelere önem vereceğini vurgulayan Taş, “Tarımsal projeler başta olmak üzere, ilimiz genelinde önemli hamleler kazandıracak olan projelerin hayata geçirilmesi için çaba harcayacağım. Halkımızın istek ve talepleri doğrultusunda mesaimizi harcayarak, sorunlarımızın tespiti ve çözümü noktasında çok yararlı kazanımlar olacaktır” şeklinde konuştu.
Bilindiği gibi 2007  ve 2011 seçimlerinde aday adayı oluş ve Ak Parti teşkilatları tarafından büyük bir teveccüh görmüştü.