Son Dakika Haberler

TUT’DA CHP MİTİNG HAVASİNDA SECİM BÜROSU ACTİ

TUT’DA CHP MİTİNG  HAVASİNDA SECİM BÜROSU ACTİ
Okunma : 1.627 Kere okundu Yorum Yap

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, Tut ilçemizde partisinin seçim irtibat bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

CHP Tut Belediye Başkan Adayı Mehmet Kilic’in seçim irtibat bürosu açılışına CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, İl Başkanı Deniz Çakmak, İlçe Başkanı Edip Karakaplan ve çok sayıda partili katıldı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, Besni’nin sosyal belediyeciliğe ihtiyacı olduğunu belirterek, “Başımızda siyasi iktidar var. Bu siyasi iktidar 17 yıl önce başa geldi. 17 yıl önce memlekette ekonomik kriz vardı. Bu ekonomik krizde bu arkadaşların bir sorumluluğu yoktu. Şimdi 2002 yılındaki ekonomik krizden daha büyük kriz var. Bundan iktidar sorumludur. Şimdi seçmen bunun hesabını sormayacak mı? 2002’de ki ekonomik krizin hesabını iktidara sordu seçmen, bunu da soracaktır. Sandık önüne geldiğinde, kararını ver. Eğer bir yerlerde yanlışlık var diyorsan, 17 yıldır bu iktidarın sorumluluğu var diyorsan değiştir.

Bu memlekette hak eden hak ettiğini almalıdır. Memlekette bir beka problemi var. Beka problemi çıkarını kaybedenler içindir. Kimler geldi kimler geçti. Devlet devam edecektir. Bu memlekette hiçbir siyasetçi seçimi kaybetti diye bir beka sorunu olmamıştır. Belediyede çalışan hiçbir işçinin işiyle ekmeğiyle sorunumuz yok. Kimse işinden ekmeğinden olmayacak. Bizim amacımız işsiz aşsız olanlara iş ve aş temin etmektir” dedi.

CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere’de konuşmasında, “Bu gün Tut’da çok büyük bir coşkuyu birlikte yaşıyoruz. 31 Mart seçimlerinde inşallah Yine Tut ilçesinde seçimi kazanacağız. Bu bir yerel seçim var. Memlekette beka sorunu yoktur. Türkiye’nin yoksulluk ve işsizlik sorunu var. Türkiye’de ateş mutfağa düşmüştür. 31 Mart seçimlerinde seçmen gereğini yapacaktır” diye konuştu.

‌Belediye Başkan Adayi Mehmet Kılıç ise konuşmasında, “Tut ilçesi hak ettiği yerin çok çok gerisinde kalmış bir ilçedir. Tut’da kavga etmeden barış içerisinde birlikte çalışıp birlikte yönetecegimiz bir Belediyemiz olacak 31 Mart da biz kazanacağız Tut Kazanacak Tut’lu Kazanacak ”