Son Dakika Haberler

TUT PLATFORMU GENEL KOORDİNATÖRÜ VE GENEL SEKRETERİ BELLİ OLDU

TUT PLATFORMU GENEL KOORDİNATÖRÜ VE GENEL SEKRETERİ BELLİ OLDU
Okunma : 1.525 Kere okundu Yorum Yap

Üye çalışmaları yaptıktan sonra hızla görev dağılımlarını yapan Tut Platformu, Genel Koordinatörlük görevine Fahri YOLDAŞ ve Genel Sekreterlik görevine ise Niyazi Turan seçildi.
Üyelerin sunduğu öneriler ile belirlenen Genel Koordinatör ve Genel Sekreter bundan sonra ki süreçte Tut Platformu’na Yönetim Kurulu Üyeleri ve Komisyon Üyeleri ile birlikte yön vermeyi amaçlıyor.

Tut merkez ve köylerine yönelik projeler sunmayı amaçlayan Tut Platformu, tüm görev dağılımlarını yaparak somut çalışmalar ortaya koymayı düşünüyor.

Tut Platformu Genel Koordinatörü Fahri Yoldaş yaptığı açıklamada şöyle konuştu;

“Öncelikle beni bu göreve layık gören Tut Platformu üyelerine teşekkür ederim. Platform olarak kim olursa olsun fikri görüşü ne olursa olsun herkesin fikirlerini, görüşlerini ve önerilerini saygıyla karşılayacağız. Öncelikli hedefimiz elimizden geldiği kadarıyla projelerimizle hedeflerimizle yetkili mercilere çıkıp projelerimizi hayata geçirmek olacaktır. Mümkün olduğu kadarıyla Tut ilçemizin birikmiş sorunlarını gündeme getirmek ve çözüm aramak olacaktır. Başta Tut Platformu üyeleri olmak üzere tüm Tutlu hemşehrilerimizden ricamız gözümüzden kaçan sorunları da lütfen Tut Platformu’na bildiriniz. Tut Platformu’na sizlerde üye olmak isterseniz, dönem dönem alınacak başvurular ile gönüllü ekibe dâhil olabilir, ilçe ve köyler için katkılar sunabilirsiniz.”