Son Dakika Haberler

TUT MUFTÜLÜĞÜNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

TUT   MUFTÜLÜĞÜNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ
Okunma : 904 Kere okundu Yorum Yap

Tut ilçe müftülüğü din gönüllüleri Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Suriye’de savaş mağdurlarına yönelik “Bir İyilik Sıcak Bir Yuva” sloganıyla yürüttüğü iyilik konutları projesine destek oldu.

Müftülük bünyesinde başlatılan kampanyaya İmam- Hatip, Müezzin-Kayyım ve Kur’an Kursu Öğreticileri, kısa süre içerisinde toplanan 12.500 TL’ yi iyilik konutları yaptırılmak üzere Tut İlçesi Diyanet Vakfı Şube başkanı Hilmi Benli’ye teslim ettiler.
Kışın etkisini göstermesiyle birlikte çamur deryası içerisinde kalan çadır kentlerde yaşam mücadelesi veren savaş mağduru aileler Türkiye Diyanet Vakfı tarafından yaptırılan iyilik konutları ile sıcak bir yuvaya kavuşuyor.

KAMPANYA HAKKINDA BİLGİ

Kampanya kapsamında sınır ötesinde her türlü insani koşulların düşünüldüğü 30 metrekare büyüklüğünde 2 odalı, içerisinde banyosu, tuvaleti, mutfağı bulunan, çatısı sacdan imal edilecek, her türlü hava şartlarına dayanıklı betonarme iyilik konutları inşa edilecek.

Siz de bu kampanyaya destek olarak savaş mağduru bir aileye sıcak yuva olabilirsiniz. Bir İyilik Konutu bedeli 6.000 TL olup, bir hayırsever tek başına bunu karşılayabileceği gibi, isterse ortak havuza da farklı miktarlarda bağışta bulunabilmektedir. Bağışçı tek başına 6.000 TL bağışta bulunduğu takdirde, yapılan İyilik Konutu’na bağışçının veya talep ettiği başka bir kişinin ismi verilebilecektir.

BAGIS YAPMAK İCİN TIKLAYIN

https://bagis.tdv.org/Pages/DonationDetail.aspx?dsc=3015&dc=3000