Son Dakika Haberler

TUT İLÇESİNE ULUSLARARASI ÖDÜL

TUT İLÇESİNE ULUSLARARASI ÖDÜL
Okunma : 1.547 Kere okundu Yorum Yap

 

2.Uluslararası Adıyaman Müzik Festivali kapsamında sanat yönetmeni Özgür Oğuz tarafından ilçemizde işlenen  ahşap boyama ve su kabağı  ödüle layık görüldü.

İlçemizde göreve başladığı günden bu güne bir çok projeye imza atan Tut Kaymakamı Mehmet Aksu’nun desteği ile faaliyetlerini Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Uyar yönetiminde ki unutulmaya yüz tutmuş Ahşap Boyama ve Su Kabağı işleme sanatı Adıyaman Uluslararası Müzik Festivali kapsamında sanat yönetmeni Özgür Oğuz tarafından sanatçılara verilmek üzere takdim edilen Su Kabağı abajurlar büyük ilgi görmelerinin yanı sıra aynı organizasyon içerisinde ödüle layık görüldü.

Bu sanatı ilçemize kazandıran başta Sayın Kaymakamımız Mehmet Aksu ilçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü mustafa Uyar ve usta öğretici Nüriye Solak ve kursiyerlerinin bu başarısı ilçemiz adına uluslararası alanda Tut halkının sesini duyurması açısından büyük önem arzettiği gibi bundan sonraki çalışmalar adına da örnek teşkil edeceği öngörülmektedir. İlçemizin adını duyuran ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.