Son Dakika Haberler

TUT İLÇESİNDE BİR İLK ! SPOR SALONU AÇILDI

TUT İLÇESİNDE BİR İLK ! SPOR SALONU AÇILDI
Okunma : 1.457 Kere okundu Yorum Yap

Tut Halk Eğitim Merkezi,Tut ilçesinde yine farklı bir hizmet ile vatandaşın karşısına çıktı.Tut ilçesinde bulunmayan spor salonu eksikliğini giderme açısından Tut Halk Eğitim Merkezi’ne bağlı spor salonu açıldı.

Açılışa Tut Kaymakamı Mehmet Aksu,Tut Belediye Başkanı Cemal Avcı,Garnizon Komutanı Mehmet Uçar,AK Parti Tut İlçe Başkanı Ahmet Öztürk,İl Genel Meclis Üyesi Fahri Bozdağ,Tut Ziraat Odası Başkanı Ahmet Özen,Tut Devlet Hastahanesi Başhekimi Dr.Kadir Ferhat katıldı.

Halk Eğitim Merkezi Spor Salonu ile ilgili haber sitemiz www.tuthaber.com’a bilgi veren Tut Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Mustafa Uyar şöyle konuştu;

“Öncelikle spor salonumuz ilçemize hayırlı olsun.Spor salonumuzda bir yatay ve bir dikey olmak üzere iki adet koşu bandı,bir adet eliptik bisiklet,bir adet chest press aleti ile bir adet dambıl seti olmak üzere toplam beş adet spor aleti bulunmaktadır.

Salonumuz Pazartesi,Çarşamba,Cuma günleri akşam;Salı ve Perşembe günleri gündüz  bayanlara

Salı,Perşembe akşam;Cumartesi gündüz erkeklere

Pazartesi,Çarşamba,Perşembe,Cuma günleri gündüz 13.00-17.00 saatleri arasında 7-15 yaşları arasındakilere tekvando kursu olarak hizmet verecektir.

Spor malzemelerinin temini noktasında bizzat Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürü Salih Ayhan ile görüşen ve spor aletlerini ilçemize,kurumumuza kazandıran Tut Kaymakamı Mehmet Aksu’ya ve desteklerini esirgemeyen Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürü Salih Ayhan’a şahsım ve bu hizmetten istifade edecekler adına şükranlarımı sunuyorum.”

 

g

Haber:tuthaber.com Haber Merkezi

Fotoğraf:Tut Halk Eğitim Merkezi