Son Dakika Haberler

TUT HALK EĞİTİM MERKEZİ STANDINA YOĞUN İLGİ

TUT HALK EĞİTİM MERKEZİ STANDINA YOĞUN İLGİ
Okunma : 1.973 Kere okundu Yorum Yap

Adıyaman’da bu yıl 2.si düzenlenen İnşaat Yapı Malzemeleri Mobilya ve Dekorasyon Fuarı’nda Tut Halk Eğitim Merkezi standına yoğun ilgi gösterildi.

Tut Halk Eğitim Merkezi’ne ait standın ev sahipliğini Tut Kaymakamı Mehmet Aksu,Tut Milli Eğitim Müdürü Talip Yücel,Tut Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Mustafa Uyar,Tut Devlet Hastahanesi Başhekimi Dr.Kadir Ferhat,Tut Devlet Hastahanesi Müdürü Enver Doğan yaptı.

Gelen konuklar Tutlu misafir perverliği ile ağırlandı.Tut Halk Eğitim Merkezi’ne ait standa AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat,Adıyaman Belediye Başkanı Fehmi Hüsrev Kutlu,Gazeteciler Mustafa Aloğlu ve Fahrettin Çelik,Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Adıyaman Şube Başkanı Ali Deniz,Işıl Turizm sahibi Tutlu işadamı Ahmet Genç konuk oldu.

Tut Kaymakamı Mehmet Aksu,AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat’a su kabağından yapılan dekoratif lamba hediye etti.

Bir açıklama yapan Tut Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Mustafa Uyar;

“Tut Halk Eğitim Merkezi olarak Adıyaman 2.İnşaat Yapı Malzemeleri Mobilya ve Dekorasyon Fuarı’na katılarak kursiyerlerimizin ortaya koydukları ürünleri sergileme imkanı bulduk.Bizlere desteklerini esirgemeyen kıymetli büyüklerimize ve standımıza gelerek bizleri onurlandıran değerli dostlarımıza şükranlarımızı sunuyorum”dedi.

 

Haber: tuthaber.com Haber Merkezi