Son Dakika Haberler

TUT HABER’DEN YILDIRIM MERMER’E ZİYARET

TUT HABER’DEN YILDIRIM MERMER’E ZİYARET
Okunma : 1.514 Kere okundu Yorum Yap

Tut ilçesinin ilk ve tek haber sitesi www.tuthaber.com Genel Yayın Yönetmeni Amber Tutal ve Haber Müdürü Ertuğrul Yılmaz, Yıldırım Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım’ı ziyaret etti.

Ziyaret oldukça samimi bir ortamda gerçekleşti. Ziyaret sebebiyle konuşan www.tuthaber.com Haber Müdürü Ertuğrul Yılmaz şöyle konuştu;

“Tut Haber olarak sadece Tut’ta değil Adıyaman’da da ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Adıyaman’da yaşayan Tutlu hemşehrilerimiz ile bir araya gelerek hem ilçemizin sorunlarını görüşüyoruz hem de haber sitemiz ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunuyoruz. Adıyaman Merkez’deki ziyaretlerimiz kapsamında ilk olarak Mermer sektöründe başarılı çalışmalar yapan aslen Kaşlıca(Enişdere) Köyü’nden olan Osman Yıldırım’ı ziyaret ettik. Kendisine bizi misafir ettiği için teşekkür ediyorum. Adıyaman’da yaşayan diğer Tutlu hemşehrilerimiz ile ön görüşme yaptık. Bir program dâhilinde ulaşabildiğimiz kadar hemşehrimizi ziyaret etmeyi düşünüyoruz.”

www.tuthaber.com Genel Yayın Yönetmeni Amber Tutal;

“ 4 yıl önce kurulan haber sitemizde bugüne kadar tarafsızlık ve bağımsızlık ilkemizden ödün vermedik. Dışarıdan yaptığımız iş çok basit görünmesine rağmen büyük emek isteyen sabır isteyen bir iş yapıyoruz. Zaman zaman olumlu zaman zamanda olumsuz tepkiler alıyoruz. Elimizden geldiğince imkânlar dâhilin de sitemizde daha iyi şartlar altında hizmet vermek istiyoruz. Adıyaman Merkez ziyaretlerine Yıldırım Mermer’den başladık. Adıyaman’da yaşayan hemşehrilerimizin hepsine ulaşmak istiyoruz. Adresini telefonunu bilmediklerimiz olabilir. Bu hemşehrilerimiz de bize ulaşırsa kendilerini de ziyaret ederiz. Bizi en iyi şekilde ağırlayan fikirlerini sunan Yıldırım Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım’a da ayrıca teşekkür ediyorum “dedi.

Yıldırım Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım ise;

“Öncelikle ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum. Tut Haber’i yakından takip ediyorum. Güzel çalışmalar yapıyorsunuz Tut ilçesinde yaşanan olaylardan internet üzerinden haberdar oluyoruz. Yaptığınız işi ben futbola benzetiyorum. Bir futbolcu maçın son dakikasında gol atarsa kahraman olur son dakika da gol kaçırırsa o futbolcu hakkında olumsuz konuşulur. Yaptığınız işte dümdüz ilermeye devam ederseniz, güzel sonuçlar alırsınız. Yayın hayatınızda başarılar diliyorum” dedi.