Son Dakika Haberler

TUT HABER 4 YAŞINDA !

TUT HABER 4 YAŞINDA !
Okunma : 1.326 Kere okundu Yorum Yap

1 Eylül 2012 tarihinde kurulan haber sitemiz 1 Eylül 2015 tarihi itibariyle 4.yaşına girdi.

İlçenin sorunlarını gündeme taşıyıp,çözülmesi için çaba sarf eden haber sitemiz kısa sürede bir çok hemşehrimiz tarafından takdir edildi.

Tut Haber,”Tarafsız ve Bağımsız”bir haber sitesidir.

Kurulduğu günden bu yana da bu ilkesinden taviz vermemiştir.

Bir çok konuda haber sitemizi kullanmak isteyerek haber yaptırmak isteyenlere karşı dik duruş sergileyen haber sitemizin haber paylaşırken de hiç bir zaman amacı “Tutluyu Tutluya kırdırmak”olmamıştır.

Olumlu haberleri yapılırken,bizden memnun kalanlar,herhangi bir olumsuz haberler de tepki gösterdiler.Objektif olmamızı isteyenler,sadece kendi lehlerine haber yapılmasını istediler.Haber sitemiz hep günah keçisi olarak gösterildi.Sorunların sıkıntıların çözümü için çaba sarf etmeyenler hep “neden böyle bir haber yapıldı”derdinde oldular.

Kimse kusura bakmasın biz Tut ve Tutlu hemşehrilerimizden yanayız.

Kıymetli hemşehrilerimiz,haber sitemiz birbirini çekemeyen,birbirinden rahatsız olan hemşehrilerimizin birbirlerinin açıklarını paylaşma yeri asla değildir.

Hatırlatmak isteriz ki,haber sitemiz Tut ve Tutluları ilgilendiren genel konuları gündeme alır.Bu konuyla ilgili muhattap kim ise ona yöneltir.Ve cevap hakkını da muhatap kişiye tanır.

Biz kurulduğumuz günden bu yana hiç bir şekilde usulsüz,yalan ve yanlış bir haber yapmayan haber sitesiyiz.Bizi kurulduğumuz günden bu yana takip eden hemşehrilerimiz bunu en iyi şekilde bilir.

Peki Tut Haber,kurulduğu günden bu yana hangi konuları gündeme taşıdı,kimlerle irtibata geçti.Kısacası Tut’a ve Tutluya ne faydamız oldu.

*SANKO Holding’e Börgenek’ten ayrılan ve ÇİMKO Çimento Fabrikası’na kadar olan beton yolun yeniden yapılması talebimizi ilettik.

*Adıyaman Sağlık İl Müdürü Mehmet Emin Taş’ı makamında ziyaret ederek ilçemizdeki uzman doktor sıkıntısını ve 112’nin yoğun sevki ile ilgili hemşehrilerimizin şikayetlerini ilettik.

*Tut Eski Kaykamakamı Ramazan Kendüzler ve mevcut Tut Kaymakamı Mehmet Mut ile ilçemizin sorunları hakkında sürekli irtibat halinde olduk.

*Tut ilçemize bir çok alanda hizmet edecek Tut Platformu’nun kurulma aşamasında ve sonrasında destek olduk.

*Tutlu hemşehrilerimize köşe yazarlığı imkanı vererek hemşehrilerimizin bir çok konuda yazdığı yazıları paylaşmasına ve yeni yazılar yazmasına aracı olduk.

*Tut İlçe Stadı’nın tribün eksikliğini Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı’ya ilettik.

*İlçemizde düzenlenen Yamaç Paraşütü Şenlikleri’ne manevi destek verdik.

*İlçemizin tek aktif futbol takımı Tut Gençlik Spor’a ve Öğütlü Köyü’nden Milli Kick Boksçu Mevlana Altuntaş’a manevi destek verdik.

*İnternet üzerinden geniş kapsamlı anket yaparak hemşehrilerimizin ilçemiz hakkında görüşlerini aldık.

*İlçedeki kamu,kurum,ve kuruluş müdür ve temsilcileri ile sürekli irtibat halinde olarak ” Tut için ne yapabiliriz”gayesinde olduk.

*www.tuthaber.com sözünde durdu! 3. Yılımızda 3 Hemşehrimize 3 aylık ücretsiz reklam imkanı sunduk.

*www.tuthaber.com sosyal medya alanında hızla ilerliyor.Haber sitemizin tuthabercom adlı instagram hesabı açıldı.

*Tutlu gençlerin Tut İlçe Stadı’ndan faydalanma isteğini Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı’ya ilettik,olumlu yanıt aldık.

*www.tuthaber.com Haber Müdürlüğü tarafından Mart-2015’den itibaren yollanmaya başlayan “Haber Yollama Kılavuzu” sonucunda hangi kurum,şahıs,siyasi parti ve kuruluşun kaç haber yolladığı www.tuthaber.com takipçileri ile paylaşılıyor.

*Reşadiye Mahallesi Çanakçı Sokak’ta yol ortasında bulunan elektrik direğini gündeme getirerek yerinin değiştirilmesine aracı olduk.

*7 Haziran 2015 tarihinde gerçekleştirilen Genel Seçim’de Tut merkez ve köylerinin sonuçlarını www.tuthaber.com’da paylaştık.

* Adana’da bulunan Fason Tekstil’e ziyaret gerçekleştirdik.

*www.tuthaber.com Genel Yayın Yönetmeni Amber Tutal,Tut Kaymakamlığı’na atanan Mehmet Aksu’yu makamında ziyaret etti.

Desteklerini bizlerden esirgemeyen,bizleri yarı yolda bırakmayan herkese teşekkür ederiz.

www.tuthaber.com

Tut İlçesinin İlk ve Tek Haber Sitesi