Son Dakika Haberler

TUT GENÇLİK SPOR’UN YENİ YÖNETİMİ BELLİ OLDU

TUT GENÇLİK SPOR’UN YENİ YÖNETİMİ BELLİ OLDU
Okunma : 1.543 Kere okundu Yorum Yap

Adıyaman 1.Amatör Lig A Grubu’nda mücadele eden Tut Gençlik Spor’un yönetim kurulu el değiştirdi.

Uzun süredir Tut Gençlik Spor’da futbolculuk ve yöneticilik yapan Ahmet Dönmez Tut Gençlik Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı olurken Başkan Yardımcısı Abidin Erdem Acar,üyeler ise Nuri Kurşun,Resul Mutlu ve Orhan Özen’den oluştu.

Tut Gençlik Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Dönmez bazı açıklamalarda bulundu;

“BAŞKANLIĞI DEVRALDIKTAN SONRA BAZI HEDEFLER KOYDUK”

“Yıllardır büyük emekler verdiğim fedakarlıklar gösterdiğim Tut Gençlik Spor’un Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı devralmış bulunmaktayım.Şimdiye kadar görev alan başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum.Başkanlığı devraldıktan sonra bazı hedefler koyduk.Bu hedeflerin en önemlisi ve acili ise takımın ligde kalmasıydı.Takımın ligde kalması için puan ve puanlara ihtiyacımız vardı.Tut ilçesinin yetiştirdiği değerlerden Mehmet Karakaplan hocamızla anlaşarak takımımız antrenman yapmaya başladı.Eski futbolcumuz Saffet Kayan’ı tekrar takımımıza kazandırdık.

“EKONOMİK SIKINTILARIMIZI GİDERMEYE ÇALIŞIYORUZ”

Takımımız 2.Amatörden bu yana ekonomik sıkıntılarla karşı karşıya kalıyordu.Bu sıkıntıyı gidermek için Tut Kaymakamı Mehmet Aksu ve İsviçre Tutlular Yardımlaşma Derneği Başkan Mehmet Karakuş ile görüştük.Sağolsun desteklerini esirgemediler.Tut Kaymakamlığı 2000 TL ve İsviçre Tutlular Yardımlaşma Derneği’de 3200 TL maddi destekte bulundular.

“ESNAF,MEMUR VE PROTOKOL ÜYELERİNİN DESTEĞİNİ BEKLİYORUZ”

Tut Gençlik Spor’a esnaf,memur ve protokol üyelerimizden maddi destek verenler oldu.Bu sayının giderek artmasını umuyorum.Maddi desteğin yanında manevi destekte bekliyoruz. Tutluların aileleri ile birlikte maçlarımıza gelmelerini bekliyoruz.Köylerimizdeki gençlerimizin maçlarımıza ilgi göstermelerini istiyoruz.

Haber:tuthaber.com Haber Merkezi