Son Dakika Haberler

TUT GENÇLİK SPOR’UN RAKİPLERİNİN ANALİZİ

TUT GENÇLİK SPOR’UN RAKİPLERİNİN ANALİZİ
Okunma : 1.332 Kere okundu Yorum Yap

Geçtiğimiz sezon Adıyaman 1.Amatör Ligi A Grubu’n da mücadele eden Tut Gençlik Spor,18 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik 14 mağlubiyet ile 10 puan toplayarak 10 takımlı grupta 9.oldu.

Tut Gençlik Spor 22 gol atarken kalesinde 58 gol gördü.Kahta Belediye Spor’un ligden ihraç edilmesi ile 2.Amatör Kümeye düşmekten kurtuldu.

Haber Müdürlüğü tarafından Tut Gençlik Spor’un geçen sezon ki ve bu sezonun rakiplerinin analizi yapıldı.

İŞTE O ANALİZ ! 

Tut Gençlik Spor’un geçen sezon aldığı galibiyetlere bakılacak olursak ilk haftada Şambayat Spor’u 2-0 mağlup etti.7.haftaya kadar mağlup olan takım 7.haftada küme düşmemek için yarıştığı Gölbaşı Belediye Spor ile 2-2 berabere kaldı.

14.haftada ligden ihraç edilen Kahta Belediye Spor’u hükmen 3-0 mağlup etti.15.haftada ise İzol Spor’u 3-1 mağlup etti.

Tut Gençlik Spor gol yollarında etkili olamadığı bir sezon geçirdi.2 maçta 3 gol attı.Bunun biri hükmen yendiği Kahta Belediye Spor maçıydı diğeri ise 3-1 yendiği İzol Spor maçıydı.En farklı mağlubiyeti ise 17.haftada 9-0 yenildiği Besni Spor’a karşı oldu.

PEKİ BU SEZON Kİ RAKİPLER GEÇEN SENE NE YAPTI ?

Samsat Belediye Spor,Bölük Yayla Spor,Kahta Spor,Sarıharman Spor,Sincik Gönüllüleri Spor,Fırat Spor,Boztepe Spor,Yaman Spor ve Adıyamangücü Gençlik Spor geçen sezon Adıyaman 1.Amatör B Grubu’n da mücadele etti.Besni İdman Yurdu ise 2.Amatör B Grubu’n da mücadele ederken 1.Amatör Lige yükseldi.

ADIYAMAN 1.AMATÖR LİGİ B GRUBU PUAN DURUMU

Kahta Spor Bölgesel Amatör Lig’e çıkma karşılaşmasında geçen sene Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Adıyaman 1954 Spor ile karşılaştı ve normal süresi 1-1 biten maçta penaltılarda 8-7 mağlup oldu.

ADIYAMAN 1.AMATÖR LİGİ PLAY-OFF

Ligde 2.Amatör Ligi B Grubundan yükselen Besni İdman Yurdu ise oynadığı 14 maçta 12 galibiyet ve 2 mağlubiyet aldı.

Besni İdman Yurdu,2.Amatör Play-Off karşılaşmasında Gerger GAP’ı 1-0 mağlup ederek 1.Amatör Ligi’ne yükseldi.

Haber: tuthaber.com Haber Merkezi