Son Dakika Haberler

TUT GENÇLİK SPOR’DAN ÜÇ MÜJDE BİRDEN !

TUT GENÇLİK SPOR’DAN ÜÇ MÜJDE BİRDEN !
Okunma : 3.804 Kere okundu Yorum Yap

Tut Gençlik Spor Kulübü Başkanı Ahmet Dönmez,üç müjde birden verdi.Geçtiğimiz günlerde sitemize yaptığı açıklamada bu müjdelerden bahseden Dönmez,verdiği üç müjdenin hemşehrilerimizi sevindireceğini belirtti.

TUTLU İŞADAMLARI BİRLİĞİ TAKIMA MADDİ DESTEK VERECEK

Tut Gençlik Spor Kulübü Başkanı Ahmet Dönmez Aralık ayı başında Tut Platformu Genel Sekreteri Niyazi Turan ile birlikte Mersin’de bulunan Tutlu İşadamları Birliği’ne ziyarette bulunmuş ve iş adamlarına Tut Gençlik Spor hakkında bilgi vererek yaşadıkları maddi sıkıntıların altını çizdi.Tutlu işadamları ise Tut Gençlik Spor için Tutlu İşadamları Birliği olarak maddi destekte bulunabileceklerini ve en kısa sürede geri dönüş yapacaklarını belirttiler.

GRUPTAKİ RAKİBİMİZ SİNCİK GÖNÜLLÜLERİ SPOR LİGDEN ÇEKİLDİ

Grupta bulunan rakiplerimizden Sincik Gönüllüleri Spor bazı nedenlerden dolayı ligden çekildi ve Tut Gençlik Spor’un ligde kalmasını sağladı.Bundan sonraki maçlarda Sincik Gönüllüleri Spor ile karşılaşan takımlar hükmen 3-0 galip sayılacaklar.

FACEBOOK SAYFASI AÇTIK,BURADAN KULÜBÜMÜZE ULAŞABİLİRSİNİZ

Tut Gençlik Spor olarak hemşehrilerimizin taleplerine kulak verdik.Artık daha rahat iletişim kuracağımız Tut Gençlik Spor Kulübü adlı Facebook sayfamızı açtık.Kulübümüz ile ilgili duyuru,fotoğraf ve bilgilendirmeleri Facebook sayfamız üzerinden takip edebilirsiniz.

Haber:tuthaber.com Haber Merkezi