Son Dakika Haberler

TUT GENÇLİK SPOR’A İSVİÇRE’DEN MADDİ DESTEK

TUT GENÇLİK SPOR’A İSVİÇRE’DEN MADDİ DESTEK
Okunma : 1.484 Kere okundu Yorum Yap

Maddi anlamda geliri olmayan imkansızlıklarla mücadele eden Tut Gençlik Spor’a İsviçre Tutlular Yardımlaşma Derneği’nden maddi destek geldi.

3200 TL destekte bulunan İsviçre Tutlular Yardımlaşma Derneği’nin bu desteği ile azda olsa rahatlayan kulüp yöneticileri bu parayı futbolculara,ulaşım gideri,yemek gideri gibi ihtiyaçlarına harcayacaklarını belirttiler.

Kulüp yöneticileri,verilen bu destekten dolayı başta İsviçre Tutlular Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Karakuş olmak üzere yönetim kurulu ve üyelerine teşekkür etti.

Son yaptıkları karşılaşmayı kazanan ligde kalma adına büyük avantaj elde eden takımda taşlarda yavaş yavaş yerine oturuyor.Kadroda yer alıp hiç oynamayan futbolcularda takıma döndü.

Devre arasında da imkanlar el verirse en az bir tane transfer yapmak istediklerini ve ligde kalma yarışında pes etmeyecekleri gelen bilgiler arasında bulunuyor.

Tut Gençlik Spor Kulübü ayrıca önümüzdeki günlerde bir çağrıda bulunarak yönetim kurulunda yer almak isteyenleri kulübe davet edecek sadece maddi anlamda değil manevi anlamda da kulübün desteğe ihtiyacı var.

İç saha maçlarında taraftarın yetersizliğinden ve özellikle Adıyaman merkezdeki maçlarda Tutluların takıma destek çıkmamasından yakınan kulüp yetkilileri bununla ilgili de ayrıca bir çalışma yapacaklarını belirttiler.

Haber:tuthaber.com Haber Merkezi