Son Dakika Haberler

TÜGVA’DAN KAYMAKAM AKSU’YA ZİYARET

TÜGVA’DAN KAYMAKAM AKSU’YA ZİYARET
Okunma : 1.063 Kere okundu Yorum Yap

 

Tügva Tut Temsilciliği, Tut  Kaymakamı Mehmet Aksu’yu Makamında ziyaret etti

Teşkilat Koordinatörü  Abuzer Kırmızı ,Medya İletişim Koordinatörü Amber Tutal ,Mali işler ve kaynak Geliştirme  Koordinatörü  Hacı Cevik ,Tut Kaymakamı Mehmet Aksu’yu ziyaret ederek TÜGVA’nın ülke genelinde ve Tut ilçesinde  yaptıkları faaliyetler hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

TÜGVA’nın Türkiye’deki gençlerin sesi olma yolunda kurulmuş bir yapılanma olduğunu ifade eden TÜGVA Teşkilat Koordinatörü  Abuzer Kırmızı:

”Vakfın gençlere yönelik önemli çalışmaları olduğunu kaydetti ve Sıcak ve samimi kabulünden ötürü Tut  Kaymakamımız Mehmet Aksu’ya  teşekkür ediyoruz. ” dedi

TÜGVA NEDİR

Türkiye Gençlik Vakfı, birkaç gencin inisiyatifiyle kurulmuş, merkezi Türkiye, çalışma alanı dünya olan, yenilikçi olmaktan ve icat çıkarmaktan çekinmeyen “yeni nesil gençlik vakfı”dır. TÜGVA, geleneklerine bağlı kalarak, çağın gereklerini iyi okuyabilen, topluma ve insanlığa değer katan, saygı, paylaşım ve hassasiyet ilkelerini benimsemiş, öz güveni yüksek, yenilikçi, çalışkan, iyi ahlaklı, hoşgörülü, başarılı ve sorumluluk sahibi bir gençlik için çalışmaktadır.