Son Dakika Haberler

TUGVA TUT’DAN “KİŞİSEL LİDERLİK VE MOTİVASYON ”KONULU KONFERANS

TUGVA TUT’DAN “KİŞİSEL LİDERLİK VE MOTİVASYON  ”KONULU KONFERANS
Okunma : 1.322 Kere okundu Yorum Yap

 

Türkiye Gençlik Vakfı Tut Temsilciliği tarafından  Tut Çok Programlı Anadolu Lisesin de “Kişisel Liderlik ve Motivasyon “konulu Konferans düzenlendi.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği Seminer de Kişisel Gelişim Uzman Bilal ZEMİN, öğrencilerin Kişisel Liderlik lerin nasıl ortaya çıkacağı öğrencilerin Motivasyonu hakkında bilgiler verdi

Konuşmacı olarak Eğitimci Bilal Zemin tarafından İlçemizde ki Lise öğrencilere yönelik “Kişisel Liderlik ve Motivasyon “konulu seminer düzenlendi 

Gençlere hitap eden Tügva Tut İlçe Başkanı Hüseyin Büyükboğa : “Genç kardeşlerim, şunu özellikle belirtmek isterim ki ; ilçemiz, ilimiz ve ülkemizin hepinize ihtiyacı var. Ülkemizin ilerleme yolunda atacağı her adım da, katedeceği her metre de sizlerin katkısı yadsınamaz bi gerçektir. Bulunduğunuz çağın sizlere yüklediği bu sorumluluk, gelecek nesillerin de vebalini taşımaktadır.
Bu sorumlulukla Bilim de, teknolojide ve her alanda dünyayla yarışabilecek bir neslin geldiğine olan inancımız tamdır. Bu inancı taşıyan tüm kardeşlerimizin her daim yanında ve destekçisi olacağımızdan şüpheniz olmasın..” dedi ve tün katılımcılara iştiraklerinden dolayı teşekkür etti.

 

Öğrencilerin ve gelen misafirlerin pür dikkat dinledi Bilal Zemin’i dinleyicilere anlamlı güzel bilğiler verdi

 

Tut Çok Programlı Anadolu Lisesin de ki Konferansa Tut ilçe Milli Eğitim Müdürü Talip Yücel, İlçe Halk Eğitim Müdürü Mehmet Mustafa Uyar ,Şehit Mahmut Kayan İlokulu Müdürü Hacı Yusuf Fırat ,Fatih ilkokulu Muduru Mehmet Karabogaz, Çok Proğramlı Lisesi Müdürü Mustafa Işık,öğretmenler Ve öğrenciler katıldı

proğram sonunda Kişisel Gelişim Uzmanı Bilal Zemin’in Yazmış olduğu “Yenilenen Yenilmez”adlı kitabini imzaladı

 

BİLAL  ZEMİN KİM

Evli ve üç kız çocuğu babası olan Bilal Zemin, lisansını Türkçe dili üzerine yapmıştır. Tezli yüksek lisansını ise yönetim ve organizasyon alanında tamamlamıştır. Mesleki eğitimlerin yanı sıra diksiyon, beden dili, halkla ilişkiler, proje yönetimi, temel psikoloji, toplam kalite yönetimi, modern pazarlama, iletişim becerileri, yazma becerileri, insan kaynakları, liderlik, ebeveynlik, Avrupa Birliği gibi çok çeşitli alanlarda uzmanlık eğitimleri almıştır. Sosyal sorumluluk alanındaki çalışmalarından dolayı 2005 yılı Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Fair Play ödülüne layık görülmüştür.

Toplam Kalite Yönetimi alanında, 2006 yılında düzenlenen kalite yarışmasında Yılın En Kaliteli Ekibi seçilen grubun liderliğini yapmıştır. 2006 yılında düzenlenen uluslararası proje yarışması Junior Chamber İnternational Türkiye’nin 10 Başarılı Genci adlı yarışmasında İnsanlığa ve Gönüllü Kuruluşlara Hizmet Kategorisi’nde Türkiye’nin en başarılı genci seçilmiştir. 2007 yılında Japonya’da tertiplenen Dünya Kongresi’nde Sevgi Seli Projesi’yle ülkemizi temsil etme hakkı kazanmıştır.

Proje çalışmaları, ulusal basın tarafından yakından takip edilmiştir. 2014 yılında ise Yılın Fark Yaratan Öğretmeni ünvanını almıştır.

Birçok organizasyonda sunuculuk, metin yazarlığı, Avrupa Birliği ve Türkiye tarafından finanse edilen Bilinçli Ebeveyn; Aydınlık Gelecek adlı projede proje koordinatörlüğü de dâhil olmak üzere, çeşitli sivil toplum kuruluşlarında proje danışmanlığı yapmıştır. 2009 yılı boyunca, Pozitif Gelişim adlı canlı yayınlanan bir televizyon programı hazırlayıp sunmuştur.

Short Movie Long Volunteering, European Citizen Ship, Active for Nature, Haklarım için Sek Sek ve Gelenekten Geleceğe adlı projelerde grup lideri olarak görevler üstlenmiştir.

Yazar halen, kurulduğu günden bu yana ulusal ve uluslararası projeler üreten Pozitif Gelişim ve Girişim Derneği’nin de yönetim kurulu başkanıdır. Pozitif Gelişim Seferberliği adını verdiği özgün bir kişisel başarı programının oluşturucusu ve uygulayıcısıdır.

Türkiye’nin hemen hemen her bölgesinde çeşitli üniversitelerde, kamu kurumlarında, sivil toplum kuruluşlarında ve eğitim kurumlarında liderlik, motivasyon, hitabet sanatı ve sosyal girişimcilik temalı seminerler vermiştir.

Halen Bilim ve Sanat Merkezi Danışman Öğretmenliği, Diksiyon ve Drama Eğitmenliği ve STK Proje Danışmanlığı yapmakta; kişisel ve kurumsal gelişim amaçlı organizasyonlar ve iş dünyasına yönelik personel eğitimleri tertiplemektedir.

Amber Tutal

Tut Haber Merkezi