Son Dakika Haberler

TRİBÜN İÇİN YER TESLİMİ YAPILDI

TRİBÜN İÇİN YER TESLİMİ YAPILDI
Okunma : 1.436 Kere okundu Yorum Yap

5 ay önce “İSTEDİK YAPILIYOR,TEŞEKKÜRLER !”başlıklı haber ile Tut İlçe Stadı’nın tribün sıkıntısını gündeme taşıyan Tut ilçesi yararına bir çok girişimde bulunan haber sitemiz uzun süredir takipçisi olduğu tribün ile ilgili Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı ile bir görüşme daha yaptı.

Tribün yapımının hangi aşamada olduğunu Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı’ya soran  www.tuthaber.com,tribün için yer teslimi yapıldığını öğrendi.

Haber sitemiz www.tuthaber.com’a açıklama yapan Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı ;

“Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak Tut ilçesine elimizden geldiğince desteğe hazırız.Tut İlçe Stadı’na yapılacak ve vatandaşlarımız rahat maç izlemesini sağlayacak tribünler için yer teslimi yapıldı.İnşallah tribünlerimizi 1 aya kadar bitireceğiz. www.tuthaber.com’un başta skor tabelası olmak üzere stat ile ilgili ihtiyaçları da imkanlarımız dahilinde karşılayacağız”dedi.

Haber sitesi olarak bizde Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı’ya tribünlerin yapımı aşamasında göstermiş olduğu ilgiden ve emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.