Son Dakika Haberler

SONGÜL VARKİ YILDIRIM BESNİ BÖLGESİNİ KARIŞ KARIŞ GEZİYOR

SONGÜL VARKİ YILDIRIM BESNİ BÖLGESİNİ KARIŞ KARIŞ GEZİYOR
Okunma : 1.614 Kere okundu Yorum Yap

CHP milletvekili aday adayı Avukat Songül Varki Yıldırım, ilçe ve belde teşkilatlarını ziyaret ederek destek istedi.

7 Haziran Genel Seçimleri öncesi seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Avukat Songül Varki Yıldırım, ilçeleri karış karış geziyor.

7 Mart Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan ön seçim öncesi Besni ilçesi ve Belören beldesinde çeşitli temaslarda bulunan Songül Varki Yıldırım, teşkilatlardan destek istedi. İlçe ve belde ziyaretlerinde taziyelere katılan ve halkla sohbet etme fırsatı da yakalayan Songül Varki Yıldırım, milletvekili olması halinde ilçenin ve beldenin sorunlarını çözme sözü verdi.

Seçim çalışmaları hakkında da bilgi veren Av. Songül Varki Yıldırım, 7 Mart’da gerçekleştirilecek olan ön seçim öncesi gezilerini sürdürdüğünü dile getirerek, “7 Mart’da partimizin her kademesindeki arkadaşlarımızın, kardeşlerimizin ve büyüklerimizin katılımıyla bir önseçim gerçekleştireceğiz. Bu sadece Cumhuriyet Halk Partisi’ne ait olan bir kültürdür. Demokrasinin bir gereği olan önseçim için gerek il, gerek ilçeler ve gerekse beldelerdeki teşkilatlarımızı ziyaret ederek onlardan destek istiyoruz. Eğer partililerimiz ve genel merkezimiz bizi bu göreve layık görürse ilin ve ilçelerimizin her köşesine kadar hizmet götürme sözü veriyoruz” dedi.