Son Dakika Haberler

SELÇUK TABAK “CHP ADIM ADIM ZAFERE YÜRÜYOR”

SELÇUK TABAK “CHP ADIM  ADIM ZAFERE YÜRÜYOR”
Okunma : 1.478 Kere okundu Yorum Yap

Besni’nin köylerinde seçim çalışmalarını yürüten CHP Adıyaman Milletvekili adayı Selçuk Tabak, halkın yoğun ilgisiyle karşılandı. Tabak, bu ilginin CHP’nin zaferinin bir göstergesi olduğunu dile getirdi.

7 Haziran genel seçimleri için çalışmalarını aralıksız sürdüren CHP Adıyaman Milletvekili Dr. M. Selçuk Tabak,  Besni’nin köylerini karış karış gezerek halkla bütünleşiyor. Seçim çalışmaları kapsamında gittiği köylerde yoğun ilgiyle karşılanan Tabak, köyün yaşlıları ile yaptığı sohbetlerde babası ile ilgili anıları dinledi.

Besni’nin de Adıyaman geneli gibi vefakâr ve cefakâr insanlarla dolu olduğunu söyleyen Tabak, mevcut iktidar döneminde hep mağdur bırakılmış olan bu halkın sesi olacaklarını dile getirdi. Tabak, seçim çalışmasında yaptığı konuşmada, “Bugün de baba diyarı Besni’deyiz. Daha önce merkezde yaptığımız çalışmalarımızı bugün kırsalda, yani köylerde sürdürüyoruz. Buralarda gördüğümüz yoğun ilgi bizleri çok mutlu etti. Halkımızın gösterdiği yoğun ve sıcak ilgi, 7 Haziran’da gelecek olan CHP’nin zafer adımlarının göstergesidir.

Halkımız yıllardır AKP hükümetinden alamadığı hizmeti, görmediği ilgiyi CHP’den alacağını ve göreceğini bildiği için bize bu kadar yoğun ilgi gösteriyor. İnşallah 8 Haziran sabahı CHP iktidarı ile birlikte Türkiye yeni bir aydınlığa yelken açacaktır. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu tarafından açıklanan seçim bildirgemiz, aydınlık geleceğin anahtarıdır. Halk tarafından da büyük bir heyecanla karşılanan bu bildirgemizi hayata geçirip, geleceğe daha da güvenle bakan bir Türkiye inşa edeceğiz. Biz buna hazırız, halkımızdan da bunun için gerekli olan desteği görüyoruz” diye konuştu.