Son Dakika Haberler

RENKLİ FIRÇALAR İLE KAŞLICA KÖYÜ RENGARENK

RENKLİ FIRÇALAR İLE KAŞLICA KÖYÜ RENGARENK
Okunma : 1.713 Kere okundu Yorum Yap

GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı’na bağlı Adıyaman Gençlik ve Kültür Evi; bünyesinde ki Genç Bank ekibi tarafından  “Renkli Fırçalar”adlı proje Kaşlıca Köyü’nde gerçekleştirildi.

Amacı çocukların sosyal uyumunu sağlamak ve aidiyet duygusunu geliştirmek olan projede 40 gönüllü görev aldı. Gönüllüler Tut İlçesi Kaşlıca İlkokulu’nu boyayarak temiz ortamda öğrenim görmelerine katkıda bulundu.

Ayrıca yaklaşık yüz elli çocukla beraber El -duvar baskısı, jenga,yüz boyama, müzik eşliğinde ritim atölyeleri,oyunlar ve futbol aktiviteleri  düzenlendi.Öğrencilere çeşitli hediyeler de dağıtıldı.

Adıyaman Gençlik ve Kültür Evi ve Adıyaman Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü tarafından Kaşlıca İlkokulu’nda düzenlenen etkinlikten dolayı Kaşlıca İlkokulu Müdürü Kadir Yücel ve Kaşlıca İlkokulu Müdür Yardımcısı Ramazan Saray yapılan emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini belirtti.

Genç Bank 2013 yılında da Havutlu Web Sitesi ile birlikte Havutlu Köyü’nde Açık Hava Sineması Projesi’ni hayata geçirmişti.

Haber:tuthaber.com Haber Merkezi

Fotoğraf:Adıyaman Gençlik ve Kültür Evi