Son Dakika Haberler

PAPERON BUTİK OTEL MİSAFİRLERİNİ BEKLİYOR

PAPERON BUTİK OTEL MİSAFİRLERİNİ BEKLİYOR
Okunma : 1.450 Kere okundu Yorum Yap

Tutlu çift Perihan ve Cevdet Cebe tarafından işletilen Paperon Butik Otel misafirlerini bekliyor. Mersin Limonlu Kasabası’nda bulunan otelde 6 oda bulunuyor. Paperon Butik Otel, normal otel standardında hizmet veriyor.Yıl boyunca hizmet veren otelin en büyük artısı da ev sıcaklığında ve huzurunda olması olarak belirtiliyor.

Paperon Butik Otel Sahibi Perihan Cebe ile sizler için görüşerek otel hakkında bilgi aldık.

Paperon Butik Otel Sahibi Perihan Cebe;

“Otelimiz de 6 oda bulunmaktadır.Web sitemiz www.paperonotel.com üzerinden rezervasyon yapma imkanı vardır.Ramazan Bayramı dolayısıyla muhteşem bir yoğunluk yaşadık.İlgilerinden dolayı müşterilerimize teşekkür ediyoruz.Otelimiz rezervasyon siteleri ile ortak çalışmada yapmaktadır. butik.com,neredekalırım.com ile rezervasyon konusunda ortak çalışma yapmaktayız.Müşterilerimiz bu siteler aracılı ile otelimizden rezervasyon yaptırabilirler”dedi.

“EN BÜYÜK REZERVASYON SİTESİNDE BİRİNCİYİZ”

Sözlerine devam eden Paperon Butik Otel Sahibi Perihan Cebe,

“Hollanda merkezli en büyük rezervasyon sitesinde otelimiz 10 üzerinden 8,5 puan alarak Mersin-Adana Bölgesi’ndeki butik oteller içerisinde birinci sıradadır.Denize mesafesi sadece 50 metredir.Rezervasyon ve bilgi almak için web sitemizi ziyaret edebilir.0(324) 521 24 40 ve 0(532) 724 71 07 numaralarından bize ulaşabilirsiniz”dedi.