Son Dakika Haberler

ÖĞÜTLÜ’DE KİLİTLİ TAŞ YAPIMINDAKİ AYRIM ÇİLEDEN ÇIKARDI

ÖĞÜTLÜ’DE KİLİTLİ TAŞ YAPIMINDAKİ AYRIM ÇİLEDEN ÇIKARDI
Okunma : 1.684 Kere okundu Yorum Yap

Öğütlü Köyü’ne yapılan kilitli taş döşemesinde ayrım yapılıyor.Öğütlü Köyü’nde muhtar ve ilçe encümenlerinin çifte standart yaptığını,kendi yandaşları olan vatandaşların mahallelerinin kilitli taş yapıldığı yandaşı olmayan diğer vatandaşlar AK Parti yönetimi ve muhtar  tarafından dışlandığı belirtildi.

Vatandaşlar bunun nedenin ne olduğu konusunda Tut Kaymakamlığı,İl Genel Meclisi Üyeleri Fahri Bozdağ ve Kadir Gürbüz’den açıklama bekliyor. 

Konuyla ilgili açıklama yapan Tut Platformu Köyler ve Mahalleler Komisyonu Başkanı Fahri Yoldaş;

“İllaki her köyden farklı görüşe sahip insanlar vardır görüşlerinden dolayı insanları hizmetle cezalandırmak ve de ikinci sınıf insan muamelesi yaparak insanları, bir mahalleyi dışlamak hiç bir kanun vede yasada yoktur.
 Biz mahalleli olarak bu haksızlığa layık değiliz pireye kızıp da yorgan yakılmaz. AK Parti,Öğütlü Köyü’nde resmen çifte standart yapıyor. Biz yetkililerden bir açıklama bekliyoruz.Tut Platformu Köyler ve Mahalleler Komisyonu Başkanı olarak gerekirse bu olayı bu adaletsizliği yargıya taşımayı bile değerlendiriyorum. Fahri Bozdağ ve Kadir Gürbüz’e sesleniyorum. Bu yapılan sizce adaletli bir uygulama mı?”

ADAYLARI KİM TEHDİT ETTİ ?

Tut Platformu Köyler ve Mahalleler Komisyonu Başkanı Fahri Yoldaş bir soru daha yönelterek,AK Parti adaylarını köydeki o bölgeye kilitli taş yaparsanız bu köyden bir oy çıkarmayız diye tehdit eden kimdi ? “dedi.