Son Dakika Haberler

ÖĞRETMEN MASDERLERDEN İGD’YE ZİYARET

ÖĞRETMEN MASDERLERDEN İGD’YE ZİYARET
Okunma : 557 Kere okundu Yorum Yap

 

Adıyaman Öğretmen Masderler Derneği Başkanı Nazif Çelik ve beraberindeki heyet Adıyaman İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneğine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Adıyaman İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneğinin Adıyaman basınına bir ivme kazandırdığını ifade eden dernek başkanı Nazif Çelik; “Günümüzde internet medyası hızla ilerliyor ve dünya artık haberleri internet üzerinden takip ediyor. İlimizde uzun yıllar basın sektöründe emek veren Metin Harıkçı ağabeyimiz başkanlığında kurulan ve birbirinden değerli kuruluşların bir araya geldiği Adıyaman İnternet Yayıncılara ve Gazeteciler derneğine bir kez daha hayırlı olsun diyoruz. Rabbim emeklerini boşa vermesin. Bugün bizleri en güzey şekilde ağırlayan Metin Harıkçı başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.
ANTALYA’DA ADIYAMAN’IN SPONSORLUĞUNDA FUTBOL ŞÖLENİ OLACAK
Yeni kurulmasına rağmen dernek olarak Antalya’da düzenlenen turnuvalara iştirak ederek Adıyaman’ı en güzel şekilde temsil ettiklerini ifade eden dernek başkanı Çelik; “Kırk yaş üstü arkadaşlarımızın spordan kopmayarak ilimizdeki dernek çatısı altında spor yapmaları, futbol oynamaları bizleri çok mutlu ediyor. Her yıl olduğu gibi önümüzdeki Ekim ayında Antalya’da Atatürk Bahar Turnuvası düzenlenecek. Bu turnuvaya yurt dışından ve yurt içinden çok sayıda takım iştirak etmekte. Öğretmen Masterler Derneği olarak yönetim kurulumuz ile yapmış olduğumuz istişareler neticesinde Ekim ayında düzenlenecek olan turnuvada turizm kenti olan ilimizi ön plana çıkarmak ve tanıtımına katkı sunmak için turnuvanın ‘Adıyaman Özel 11. Atatürk Balar Turnuvası’ ismi adı altında yapılması yönünde tertip komitesine talepte bulunduk. Bu talebimiz olumlu karşılandı ve kısmet olursa yurt içinden 34, yurt dışından 6 takımın iştirak edeceği turnuva Adıyaman ismi altında düzenlenecek. Yaklaşık 1200 kişinin katılacağı bu turnuvada ilimiz yöresine ait Çiğköfte ve Kuru Üzüm ikram edilecek, Nemrut Heykelcikleri, Nemrut Dağı Fotoğraflı Tişörtler, Afiş ve Broşürler takımlara hediye edilecektir. Bu vesileyle ilimiz idarecilerinden destek bekliyoruz. Önümüzdeki günlerde turnuvayla ilgili daha geniş kapsamlı çalışmalarımız, açıklamalarımız olacaktır.” Dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Adıyaman İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği Başkanı Metin Harıkçı; “Uzun yıllar spor yapmış olan değerli ağabeylerimizin, arkadaşlarımızın ve kardeşlerimizin belirli bir yaşa gelmelerine rağmen spordan kopmayarak bir dernek çatısı altında veya kendi aralarında yaptıkları oluşumlarla spor yapmaları, futbol oynamaları ve turnuvalara katılmaları eski bir sporcu olarak beni mutlu ediyor. İlimizde faaliyetini sürdüren Öğretmen Masterler derneği de kurulduğu günden bugüne farklı illerde düzenlenen turnuvalara katılarak ilimizi en güzel şeklide temsil etmekteler. Bugün bizlere hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyaret esnasında dernek başkanı Nazif Çelik kardeşimiz önümüzdeki Ekim ayında sadece turnuvaya katılmakla kalmayıp, kısmet olursa turnuvanın ev sahipliğini, sponsorluğunu yapacaklarını ifade ettiler. Kendilerine şimdiden başarılar diliyor, ziyaretlerinden dolayı şahsım ve yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum” dedi.
Ziyaret sonunda Öğretmen Masterler Derneği başkanı Nazif Çelik, günün anısına başkan Metin Harıkçı’ya forma hediye etti.