Son Dakika Haberler

MUHTARLARIN SESİ GAZETESİ,MUHTAR KORKMAZ İLE RÖPORTAJ YAPTI

MUHTARLARIN SESİ GAZETESİ,MUHTAR KORKMAZ İLE RÖPORTAJ YAPTI
Okunma : 4.106 Kere okundu Yorum Yap

Türkiye’de Muhtarların Sesi Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve Türkiye Koordinatörü Süleyman Duran,Havutlu Köyü Muhtarı Hüseyin Korkmaz ile röportaj yaptı.

Adıyaman’da Gölbaşı ve Besni ilçelerinide ziyaret eden Türkiye’de Muhtarların Sesi Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve Türkiye Koordinatörü Süleyman Duran,burada ki köy ve mahalle muhtarları ile görüştü bazıları ile röportaj yaptı.

Ardından Tut ilçesi Havutlu Köyü Muhtarı Hüseyin Korkmaz’ı ziyaret eden Türkiye’de Muhtarların Sesi Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve Türkiye Koordinatörü Süleyman Duran Muhtar Hüseyin Korkmaz ile köye yapılan hizmetlerden konuşarak Muhtar Korkmaz’ın nasıl Yılın Muhtarı seçildiğini dinledi.

Muhtarlık yaptığı ilk dönemde yaptığı hizmetler sonucunda tekrar muhtar seçildiğini söyleyen Havutlu Köyü Muhtarı Hüseyin Korkmaz,ikinci döneminde de köylüye hizmet etmeye devam edeceğini belirtti.

Daha sonra Havutlu Köyü Muhtarı Hüseyin Korkmaz,Türkiye’de Muhtarların Sesi Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve Türkiye Koordinatörü Süleyman Duran’a teşekkürlerini iletti.